Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Други играчки

Нови и нестандартни играчки за кучета

Разнообразието от играчки за кучета е огромно и постоянно изникват нови и нови модели, които интригуват и забавляват Вашето куче по нов и различен до сега начин.

Пластмасови интеракивни играчки, катапулти и Базуки, интелектуални игри за кучета, SNUFFLE килимчета, фризбита и много други начини да изразходите енергията на Вашия домашен любимец. 

Играчките са много важна част от ежедневието на Вашето куче. Много често кучетата прекарват деня си сами и скучаят. Това ги подтиква да правят "беля след беля". Чрез кучешките играчки Вие може да им дадете сигурен начин да задоволят любопитството си и вродения им нагон към дъвчене и гонене. 

Енергичните породи кучета се нуждаят от много разходки и тичане. Чрез играчките за хвърляне, може пълноценно да забавлявате и тренирате Вашето куче много по-бързо и удобно за Вас.

Емоционалното и физическо състояние е от определяща роля за здравето на Вашето куче. Използването на различни играчки подобрява и двете звена нужни, за да е то щастливо и да се чувства добре.

Инвентарен номер: 080146-30
LED фризби е светеща играчка за куче, с която може да се забавлявате с Вашия домашен любимец и в по-тъмните части от денонощието...
9.99лв
Инвентарен номер: 390D119
Иновативна играчка за деца или домашни любимци, която изстрелва автоматично тенис топки. Идеално за енергични и жизнени кучета, които обожават гоненето на топка. Базука К9 е създадена да насърчи Вас и Вашия домашен любимец да се движите повече и разбира се да се забавлявате.Играчката може да изстрел..
36.19лв
Интерактивна игра "Въртящо се колело" за куче Интерактивна игра "Въртящо се колело" за куче
-12 %
Инвентарен номер: 08003
Тази играчка е проектирана така, че кучето трябва да премести диска, за да стигне до лакомството си. Това изисква много умения и търпение от вашето куче. Лакомствата се поставят във вдлъбнатината. Чрез завъртане на диска закуската се закрива, кучето ви я помирисва, но вече не я вижда...
15.90лв 18.03лв
Инвентарен номер: 080146-31
Фризби е играчка за куче, която е изработена от мек, но много издръжлив текстил. Може да се забавлявате с Вашия домашен любимец и във водата, понеже тази играча се задържа на повърхността. Големина Ф 28 см...
11.99лв
Инвентарен номер: 080281-05
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Килимче тип SNUFFLE в трицветен десен - Бяло, Зелено, Червено с размери 35х35 см. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и насърчаване..
26.90лв
Инвентарен номер: 080281-06
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Голямо шарено килимче тип SNUFFLE с размери 68х68 см е подходящо дори и за по-едри животни. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и н..
38.90лв
Инвентарен номер: 080281-02
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Голямо килимче тип SNUFFLE в формата на на Коледна къщичка-елха с размери 70х55 см.  Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и нас..
34.90лв
Инвентарен номер: 080281-03
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Килимче тип SNUFFLE с размери Ф 44 см и е във формата на Лъвска глава. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и насърчаване на уменият..
30.90лв
Инвентарен номер: 080281-04
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Килимче тип SNUFFLE в трицветен десен с размери Ф 49 см. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и насърчаване на уменията за търсене н..
30.90лв
Инвентарен номер: 080281-01
Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Голямото шарено килимче тип SNUFFLE, с размери 65х65 см, е подходящо дори и за по-едри животни. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса..
39.90лв
Инвентарен номер: 080113-16
Пластмасов бумеранг е играчка за куче, която може да поръчате в различен цвят. Големина 11 см. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
7.59лв
Инвентарен номер: 080135-98
Текстилен ринг е играчка за домашни животни изработен от здрава изкуствена лента. Големина 15 см...
10.90лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)