Меню
Кошница

ГРАНУЛИРАНА ХРАНА

Голямо разнообразие от гранулирани храни от различни класове. Специализирани и Ветеринарни серии храни.

Марка: Megabone Инвентарен номер: 040120
Пълноценна и балансирана храна за възрастни котки от всички породи.Megabone Mix Complet е храна за възрастни котки с нормална ежедневна физическа активност. Неговите съставки гарантират добър вкус, осигурявайки всички хранителни вещества, витамини и минерали, от които вашата котка ще се нуждае ..
Започващ от 4.85лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 040121
Пълноценна и балансирана храна за възрастни котки от всички породи.Megabone Point Cat е храна за възрастни котки с нормална ежедневна физическа активност. Неговите съставки осигуряват както страхотен вкус, така и всички хранителни вещества, витамини и минерали, от които вашата котка ще се нужда..
Започващ от 4.85лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 040114
Пълноценна храна с пиле и ориз за възрастни котки от всички породи.NutriBest Cat Chicken & Rice е първокласна храна, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринари, така че вашата котка да се радва на оптимално здраве. Съдържа морски водорасли от Северния Атлантик за здрава, добре поддър..
Започващ от 6.70лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 040116
Пълноценна и балансирана храна с пилешко месо и ориз за котенца от всички породи до 12 месечна възраст. Показан е и за бременни или кърмещи котки.NutriBest Cat Kitten е премиум храна, формулирана от нашите ветеринарни лекари и експерти по хранене, така че вашето малко коте да се радва на оптима..
Започващ от 8.80лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 040117
Пълна храна за домашни любимци със сьомга и ориз за стерилизирани възрастни котки от всички породи.  Кастрираните котки са склонни да увеличават теглото си, а също и да развиват проблеми с уринирането, като камъни в бъбреците, поради тази причина е необходим специален тип хранене, който пред..
Започващ от 8.60лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 040112
Пълноценна храна със сьомга и ориз за възрастни котки от всички породи с хранителна чувствителност.NutriBest Cat Sensitive Salmon & Rice е първокласна храна, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринари, така че вашата котка да се радва на оптимално здраве. Съдържа морски водорасл..
Започващ от 6.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041245-06
  British Shorthair  -Привлекателността на гъстата козина. Подсилва мускулния тонус и здравето на ставите Помага за поддръжка на мускулна маса и защита на ставите, благодарение на оптималните нива протеини (34%), високо ниво Л-карнитин, хондроитин, глюкозамин и омега 3 мастни кисел..
Започващ от 22.89лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041219
Пълноценна и балансирана храна за котки Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation. Предназначена за много капризни котки в зряла възраст над 1 година.УСЕЩАНЕ НА ВКУСАДве синергични гранули, всяка с различна формула и форма, за да насърчат предпочитанията.    Спомага за КРАСИВА КОЗИНА и ба..
Започващ от 20.25лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041260-06
Royal Canin Fibre Response 31   ХРАНОСМИЛАТЕЛНА БЕЗОПАСНОСТ Комбинация на високо усвояеми протеини (L.I.P.** протеини), пребиотици (фрукто-олигозахариди и мано-олигозахариди), каша от цикория, ориз и рибено масло осигуряваща максимална храносмилателна безопасност.   ЛЕС..
31.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041208
Fit 32 е пълноценна и балансирана храна за котки в зряла възраст над 1 година Умерена активност, достъп до външната среда Хранително балансирана диета FIT 32 е пълноценна и балансирана храна, която съдържа необходимите хранителни вещества, които задоволяват перфектно нуждите на котката в зрял..
Започващ от 19.35лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041270-05
GASTRO-INTESTINAL e пълноценна диетична храна за котки, предназначена за лечение на остри чревни разстройства, свързани с недоброто усвояване на хранителните вещества, а също така за подобряване на възстановяването след боледуване. Изключително лесно смилаеми съставки. Повишено ниво на електролитите..
26.20лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041234
Влошаване на качеството на козината понякога означава хранителна недостатъчност. Козината е “огледало” на здравето на котките.  Всяко нарушаване на блясъка, гъстотата и цвета на козината сигнализира за проблем.  Недостигът на незаменими мастни киселини (омега 6&3) води ..
Започващ от 23.75лв
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият размер аксесоар за Вашето куче, трябва да знаем вратната му обиколка. Моля измерете А – обиколка на врата.

В описанието на нашите артикули най-често е посочена ширината на нашийника, както и  минималната и максималната му дължина (пример: 1.5/28-35 см, което означава, че ширината на нашийника е 1,5 см и е подходящ за кучета с вратна обиколка между 28 и 35 см). Изключение правят металните нашийници, при които първият размер е в милиметри и показва дебелината на метала, от който са изработени (пример: 3мм/50 см). Посочената дължина е максимална.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.