Меню
Кошница
Поръчките се доставят с преглед и тест и 15% отстъпка

КОНСЕРВИ И ПАСТЕТИ

Изберете пауч или пастет за да разообразите менюто на вашата котка. Подходящи като разфасовка, когато сте на път. Предлагаме избор от български и вносни продукти. Множество вкусове и разфасовки.

Инвентарен номер: 390155-05
Гумена капачка за консерви е удобно среднство да запазите вече отворена консарва с храна по-дълго. Не позволява храната да изсъхва и съответно да се развали. Пасва идеално на консерви с диаметър: Ф 6.5 см, Ф 7.6 см, Ф 8.5 см.Налична в няколко цвята.Удобен аксесоар, който се почиства лесно...
2.49лв
Инвентарен номер: 390155-11
Метална лъжичка  за консерви с дължина 15 см. Удобна за загребване от консерви с дълга дръжка. Цветна деокрация с лапичка на върха, която е налична в няколко цвята.Удобен аксесоар, който се почиства лесно...
7.90лв
Инвентарен номер: 390155
Пластмасова капачка за консерви се предлага в няколко цвята и е подходяща за временно затваряне на консерви с диаметър Ф 7.6 см и Ф 8.9 см .Удобен аксесоар, който ще Ви помогне да съхраните останалата част от консервата в хладилника без миризма...
1.89лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021207-10
Пауч подходящ за Британска късокосместа котка...
2.99лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021210
GASTRO-INTESTINAL e пълноценна диетична храна за котки, предназначена за лечение на остри чревни разстройства, свързани с недоброто усвояване на хранителните вещества, а също така за подобряване на възстановяването след боледуване. Изключително лесно смилаеми съставки. Повишено ниво на електролитите..
2.75лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021206
Пауч в сос за котки живеещи на закрито. Подходящ за кастрирани котки. Предлага се на бройка или в кутия от 12 броя по 85гр...
2.70лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021207
Intense Beauty - Пълноценна храна за зрели котки (тънки късчета в сос). КОМПЛЕКС ЗА БЛЯСКЪВ КОСЪМ Подпомага поддържането блясъка на козината, благодарение на Омега 3 и 6 мастни киселини. ПОДДЪРЖА ИДЕАЛНОТО ТЕГЛО Подпомага поддържането на идеалното тегло.  ЗДРАВА ПИКОЧ..
3.19лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021205
Kitten Instinctive Пълноценна храна за котки Специално за котенца и бременни котки (тънки късчета в сос). KITTEN INSTINCTIVE е идеално формулирана, за да пасва на оптималния Макро Хранителен Профил*, инстинктивно предпочитан от малките котенца. ЛЕСНО СДЪВКВАНЕ - Тънки късчета в ..
2.99лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021213
RENAL with Beef е пълноценна диетична храна за котки в подкрепа на бъбречната функция в случай на хронична или временна бъбречна недостатъчност, чрез ограниченото си ниво на фосфор и висококачествените протеини.   Нисък фосфор По време на CRF, фосфорът вече не се елиминира ефективно о..
2.85лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021212
RENAL е пълноценна диетична храна за котки, формулирана в подкрепа на бъбречната функция в случай на хронична или временна бъбречна недостатъчност, чрез ограниченото си ниво на фосфор и висококачествените протеини; за намаляване на формирането на оксалатни камъни, чрез ниското си ниво на калций и ви..
2.85лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021213-01
RENAL with Tuna е пълноценна диетична храна за котки в подкрепа на бъбречната функция в случай на хронична или временна бъбречна недостатъчност, чрез ограниченото си ниво на фосфор и висококачествените протеини.   Нисък фосфор По време на CRF, фосфорът вече не се елиминира ефективно о..
2.85лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021213-99
URINARY S/O е пълноценна диетична храна за котки. Подкиселяващото действие върху урината и ниското съдържание на магнезий я правят подходяща за разтваряне на камъни от струвит и намаляване на рецидивиращото им образуване. Формулата на храната е подходяща и за справяне със заболяванията на долния ури..
2.75лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият размер аксесоар за Вашето куче, трябва да знаем вратната му обиколка. Моля измерете А – обиколка на врата.

В описанието на нашите артикули най-често е посочена ширината на нашийника, както и  минималната и максималната му дължина (пример: 1.5/28-35 см, което означава, че ширината на нашийника е 1,5 см и е подходящ за кучета с вратна обиколка между 28 и 35 см). Изключение правят металните нашийници, при които първият размер е в милиметри и показва дебелината на метала, от който са изработени (пример: 3мм/50 см). Посочената дължина е максимална.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.