Меню
Кошница

ВИТАМИНИ И ДОБАВКИ

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 060927
Допълваща храна за котки - вкусно лакомство със сирене. Кръглите котешки сиренца са предпочитано лакомство за всяка котка. Възбуждат естествения инстинкт за игра и лов и доставят неподправено удоволствие на Вашето коте, като едновременно с това снабдяват организма му с ценни витамини. Опак..
3.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 400902
Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с кръгла форма, провокираща желанието за игра, с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по този начин осигурява отл..
Започващ от 3.21лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064011
Хранителна паста с витамини за котки. Състав: Растителни субпродукти, масла и мазнини, месо и странични животински продукти. Опаковка от 100 грама...
8.69лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071415
Kitty’s Junior – Котешки сърчица за малки котенца Предлагат се разфасовки от 150 и 1 000 бр. Добавка към храната за котки. Съдържа витамини и минерали, които са необходими за здравословното развитие на младите котенца. Перфектен деликатес за млади котета над 6 седмична възраст. Добавения..
7.02лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071414
Котешките сърца с Биотин+Таурин, рибките с протеин и мишките със сирене съдържат много витамини.Таурина е за сърцето, жлъчката мозъка и очите.Биотина за здрава кожа и козина.Протеина подържа Вашата котка здрава а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни. Дозировка 3-6 таблетки днев..
9.68лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071412
Kitty’s – Котешки сърчица – добавка към храната за котки. Предлага се в разфасовки от 75, 180 и 750 бр. Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретината и проблеми с оч..
Започващ от 6.29лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 400105-11
Нов, иновативен начин /Soilless/ за отглеждане на любимата за всички котки трева.Предлага се с 5 пакетчета семена и елепсовидно съдче, подходящо за безпочвено отглеждане.Засаждането на котешка трева никога не е било по-лесно. Просто махнете капака, добавете вода до ръба на съдчето и поръсете 2 пакет..
Започващ от 3.49лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061408
Beaphar малцова паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването  на топки косми в стомаха на котката. Beaphar създадохда паста с важните за козината Omega 3 & Om..
7.26лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061406
Beaphar Дуо - Малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването на топки косми в стомаха на котката. При по нататъшното изхвърляне на космите обаче могат да се появя..
12.98лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064010
Допълнителна храна за възрастни котки. Подпомага премахването на космените топки от стомашно-чревния тракт по естествен начин. Състав:Растителни странични продукти (60% малц), масла и мазнини, мляко и млечни продукти (1% сирене), месо и странични животински продукти, риба и рибни странични..
8.03лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 400102
Семена за сеене на Котешка трева. Просто засадете семената под 2 см почвена смес и поливайте ежедневно. След няколко дни тревата ще започне да расте и котката Ви ще има постоянен източник на Котешка трева за дъвчене...
1.79лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 400101
Семена в почвена смес за котешка трева. Контейнер с капак и готов за употреба. Започнете да поливате ежедневно и до няколко дни тревата ще започне да расте. За котките е много полезно и важно да разполагат с трева за дъвчене...
2.09лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият размер аксесоар за Вашето куче, трябва да знаем вратната му обиколка. Моля измерете А – обиколка на врата.

В описанието на нашите артикули най-често е посочена ширината на нашийника, както и  минималната и максималната му дължина (пример: 1.5/28-35 см, което означава, че ширината на нашийника е 1,5 см и е подходящ за кучета с вратна обиколка между 28 и 35 см). Изключение правят металните нашийници, при които първият размер е в милиметри и показва дебелината на метала, от който са изработени (пример: 3мм/50 см). Посочената дължина е максимална.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.