Меню
Кошница

ГРАНУЛИРАНА ХРАНА

Голямо разнообразие от гранулирани храни от различни класове. Специализирани и Ветеринарни серии храни.

Марка: Megabone Инвентарен номер: 030147
 Испанска храна за кучета от икономичен клас.  Продава се насипно на кг. или на чувал 20 кг...
Започващ от 3.35лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030136
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от всички породи, които се подлагат на интензивна физическа активност или са изложени на студ.Кучетата, които се подлагат на интензивна и повтаряща се физическа активност или живеят в студен климат, се нуждаят от диета с по-високи..
Започващ от 6.00лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030135
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кучета на възраст над 7 годиниПо-възрастните кучета в напреднала възраст се нуждаят от специална диета, адаптирана към техните нужди: грижа за ставите, контрол на теглото и витамини и минерали, за да се грижат за здравето си.NutriBest Adult 7+ год..
Започващ от 6.00лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030132
Пълноценна храна с агнешко и ориз за възрастни кучета от средни и големи породи.Здравословна и балансирана диета за кучета над 12 месеца.NutriBest Adult Lamb & Rice е първокласна храна, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари, така че вашето куче да расте здраво и жизнено ..
Започващ от 6.49лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030138
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от малки породи.Малките породи кучета са тези, които в зряла възраст могат да тежат до 10 кг.Поради тяхната анатомия хранителните нужди, които имат, са по-големи от тези за средни или големи кучета. Тяхната телесна маса е по-..
Започващ от 6.70лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030130
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за средни и големи породи възрастни кучета.Средно големи породи са тези, които в зряла възраст могат да тежат около 25 кг, като големите породи надвишават тази цифра.NutriBest Adult Chicken & Rice е първокласна храна за домашни любимци, създадена..
Започващ от 5.30лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030133
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кученца на възраст до една година.Кученцата имат серия от хранителни нужди, които имат по-големи от тези за възрастни кучета, освен елементите, от които се нуждаят за живот, те също трябва да растат. Следователно те се нуждаят от по-голям при..
Започващ от 6.70лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030161
Състав: Дехидратирано птиче месо; Пшеницата; Хидролизиран животински протеин; Ечемик; Пулп от цвекло; Рибеното масло (2% мин.); Екстракт от мая; Екстракти от малц; Хидролизирана мая (източник на пребиотици MOS) (0.2% мин.); Е..
Започващ от 8.90лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030162
  Състав:      Дехидратирано пилешко месо; Пшеницата; Царевица; Царевичен глутен; Хидролизиран животински протеин; Мазнини от животински;Ечемик; Пулп от цвекло; Рибеното масло (2% мин.); Екс..
Започващ от 10.10лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030163
 Състав:      Дехидратирано пилешко месо; Пшеницата; Царевица; Царевичен глутен; Хидролизиран животински протеин; Мазнини на животните;Ечемик; Пулп от цвекло; Рибеното масло (2% мин.); Екстракт о..
Започващ от 10.00лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030165
Пълноценна храна за възрастни кучета от всички породи с хранителна чувствителност.Създадена по усъвършенствана, много пълна антиоксидантна формула, която помага за предотвратяване на износването на тялото и окислителния процес на клетките. Продължителната му употреба благоприятства защитата на защит..
Започващ от 9.80лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030164
Храна за новородени кученца.  Състав:      Дехидратирано пилешко месо; Пшеницата; Мазнини от животински;Царевица; Хидролизиран животински про..
Започващ от 10.65лв
Показва 1 до 12 от 69 (6 страници)

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на леглата са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част ( пример 50х40х15 см - дължина х ширина х височина). При елепсовидните и кръгли легла е посочен: А - максимален диаметър и В - максимална височина (пример Ф50 см, h 12 см). Препоръка: При избора си на легло, моля имайте предвид, че в него трябва да има място за играчки, одеалца или друг аксесоар. При едрите породи са подходящи леглата тип постелка/килимче, тъй като те не ограничават използваното пространство.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.