Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Хипоалергенна храна за кучета

Защо да изберете хипоалергенна храна за вашето куче?

Хипоалергенната храна за кучета е специализиран продукт, създаден с мисълта за домашни любимци с чувствителен стомах или алергии. Тази категория храна предлага нежни и внимателно подбрани съставки, които намаляват риска от алергични реакции и поддържат здравето на Вашия четириног приятел.

Основни предимства на хипоалергенната храна:

  • Безопасност и толерантност: Изключва използването на общи алергени като пшеница, соя или консерванти.
  • Специално съставени рецепти: Съдържат лесно усвоими протеини и натурални съставки за поддържане на добро храносмилане.
  • Подобряване на здравето на кожата и козината: Помагат за намаляване на сърбежа и дразненето на кожата, като предотвратяват алергични реакции.
  • Енергия и виталност: Балансираните съставки поддържат високо ниво на енергия и общо здраве.

Разнообразие от Продукти:

  • Суха Храна: Предлага удобство и дълъг срок на годност, идеална за ежедневна употреба.
  • Мокра Храна: Подходяща за кучета, предпочитащи сочни и ароматни храни.
  • Био и Натурални Опции: Съдържат само органични и натурално отгледани съставки.

Как да Изберете Подходящата Храна?

При избора на хипоалергенна храна, важно е да се консултирате с ветеринарен лекар. Те могат да препоръчат специфичен продукт, който отговаря на индивидуалните нужди на Вашето куче.

Намерете перфектната храна за вашия четириног приятел в Zpets.bg

Открийте богатия асортимент от хипоалергенни храни за кучета в онлайн магазин - Zpets.bg и осигурете на своя любимец здравословен и вкусен начин на живот. Нашата цел е да помогнем на Вашето куче да бъде щастливо, здраво и пълно с енергия.

Марка: SELECT Vet Diet Инвентарен номер: 030124
SELECT Vet Diet Hypoallergenic хипоалергична храна за кучета е ниско алергичен продукт, който е направен с няколко съставки малко използваи в хранителната индустрия за домашни любимци. Picart Select DIET Hypoallergenic храна за кучета е пълноценна и балансирана диетична храна, произведена от с..
Започващ от 12.20лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031260-01
HYPOALLERGENIC e пълноценна диетична храна за кучета, формулирана за предотвратяване на хранителните алергии. Тази храна съдържа избрани източници на протеини и въглехидрати. Хидролизиран протеин - Смлян изолат от соев протеин, който се състои от пептиди с ниско молекулно тегло, високо усвояем ..
51.50лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031260-02
HYPOALLERGENIC e пълноценна диетична храна за кучета, формулирана за предотвратяване на хранителните алергии. Тази храна съдържа избрани източници на протеини и въглехидрати. Хидролизиран протеин - Смлян изолат от соев протеин, който се състои от пептиди с ниско молекулно тегло, високо усвояе..
Започващ от 19.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031259-01
ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC SMALL DOG суха , пълноценна диетична храна за кучета от дребни породи до 10кг в зряла възраст и е формулирана за намаляване на непоносимостта към някои съставки и хранителни елементи. Селекционирани източници на протеини и въглехидрати. ПРЕПОРЪКИ: Препоръчва се мнението н..
27.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031259
ROYAL CANIN® HYPOALLERGENIC SMALL DOG суха , пълноценна диетична храна за кучета от дребни породи до 10кг в зряла възраст и е формулирана за намаляване на непоносимостта към някои съставки и хранителни елементи. Селекционирани източници на протеини и въглехидрати. ПРЕПОРЪКИ: Препоръчва се мнението н..
33.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)