Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Витамини и добавки за кучета

Изберете подходящите витамини и добавки към храната на вашето куче, за да може то да израстне здраво и жизнерадостно.Няма нищо, което не бихте направили, за да сте сигурни, че кучето ви е обгрижено, включително да му давате най-добрите витамини и добавки за кучета.  Независимо дали вашето куче има заболяване, за което се нуждае от подкрепа, или просто искате да сте сигурни, че получава всичко необходимо, за да живее най-добрия си живот, можете да намерите това, от което се нуждаете в Zpets.  Искаме да ви помогнем да осигурите на вашето кученце възможно най-добрата грижа с най-добрите витамини и добавки за кучета.  Не забравяйте винаги да се консултирате с ветеринарен лекар, преди да направите промени в диетата на вашето куче.

Защо са важни витамините и добавките за кучетата?      

Вашето куче се нуждае от балансирана диета, така както всеки друг член на семейството. Витамините и добавките играят ключова роля в поддържането на доброто здраве, енергия и дълголетие на вашия четириног приятел. Те помагат за поддържането на здрава кожа, блестяща козина, силни кости и здрави стави.

  1. Разнообразие и качество: В тази категория ще откриете богат избор от висококачествени продукти. Те са специално разработени, за да направят вашето куче по-здраво и енергично. В допълнение, тези добавки са вкусни и лесни за приемане от вашето куче, което ги прави отличен избор за ежедневната грижа за домашния любимец.
  2. Подобряване на хранителните стойности: Приемането на хранителни добавки може значително да увеличи хранителните стойности в обичайната храна за кучета. Те осигуряват необходимите витамини и минерали, които поддържат оптималното здраве на вашето куче.
  3. Специализирани потребности: В зависимост от индивидуалните нужди на вашето куче, можете да изберете специализирани добавки. Те включват продукти за поддържане на здрава кожа и козина, за подкрепа на очите и ушите, както и добавки за здрави стави и храносмилане.

Важни витамини

  • Витамин А за подобрена зрителна функция: Витаминът А е важен за здравето на очите и може да помогне на кучетата да поддържат добра зрителна функция. Той поддържа здравето на ретината и предпазва от различни очни проблеми.
  • Витамин D за здрави кости: Витамин D е от съществено значение за абсорбцията на калций и фосфор в костите на кучетата. Този витамин помага за поддържането на костната плътност и предотвратяването на различни костни заболявания.
  • Витамин С за подкрепа на имунната система: Витаминът C е антиоксидант, който подпомага имунната система на кучетата и ги предпазва от инфекции и болести. Този витамин също така подпомага здравето на кожата и венците.
  • Омега-3 масла за здрава кожа и козина: Омега-3 маслата, най-често предоставяни чрез рибено масло, са отлични за здравето на кожата и козината на кучетата. Те също така имат противовъзпалителни свойства и могат да помогнат при сърдечни проблеми.
  • Глюкозамин и хондроитин за здрави стави: Тези добавки са особено полезни за по-големи породи кучета или тези, които страдат от ставни проблеми. Глюкозаминът и хондроитинът могат да помогнат за поддържането на здравите стави и намаляване на възпалителните процеси.

Здравословни ползи

Подобряване на имунната система: Витамините и добавките могат да укрепят имунната система на кучетата и да ги предпазят от различни инфекции и болести.

Здрави кости и стави: Витамини като D и минерали като калций и фосфор помагат за поддържането на здравите кости и стави на кучетата. Това е особено важно за растящите кучета и тези, които страдат от ставни заболявания.

Здрава кожа и козина: Омега-3 и омега-6 масла, както и витамини като А и Е, подпомагат здравето на кожата и козината на кучетата. Те могат да предотвратят сърбеж и дерматологични проблеми.

Подобряване на зрителната функция: Някои витамини, като A и E, са важни за зрителната функция на кучетата. Те подпомагат здравето на очите и могат да предпазят от очни проблеми.

Подобряване на храносмилането: Някои добавки, като пробиотици и ензими, могат да помогнат на кучетата да по-добре усвояват храната и да имат по-здраво храносмилане.

Подпомагане на сърдечното здраве: Някои добавки, като коензим Q10 и омега-3 масла, могат да бъдат полезни за сърдечното здраве на кучетата и да намалят риска от сърдечни заболявания.

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071406
Добавка към храната за кучета. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини.Т е са перфектно лакомство за кучетата. Дозировка: Давайте по 6-8 таблетки днев..
7.50лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071405
Вкусни таблетки съставени от натурални съставки, обогатени на витамини,минерали и микроелементи.Съдържат биотин и таурин. Таурин, Тази многоклетъчна аминокиселина участва в детоксификацията,защитата на клетъчните мембрани, регулирането на кръвното налягане поддържането на структорния протеин в муску..
10.77лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071404
Добавка към храната за кучета Предлагат се в разфасовки от 75 и 180 бр. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини. Те са перфектно лакомство за кучетата..
Започващ от 6.17лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071402
ТОП 10.Мултивитамини с L-carnitine за кучета. Втамините,минералните соли и микроелементите повишават жизненият тонус и съпротивителните сили на организма.ТОП 10 подпомага правилното развитие на скелета и зъбите на младите кучета, придава пищност на козината и блясък на очите. При по -възрастните куч..
Започващ от 18.03лв
Марка: Mervue Инвентарен номер: 070121
Подобрява и подържа здравето на сърцето при кучета.Co-Q10 CardioCare съдържа ключови хранителни вещества, полезни за здравето на сърцето на вашето куче✓ Коензим Q10✓ Карнитин✓ Таурин✓ Аргинин✓ Витамини C,D и EИнструкции за хранене:Подхранвайте с посоченото по-долу количество ежедневно в продължение ..
17.90лв
Марка: Mervue Инвентарен номер: 070122
VetiCalm паста за естествено премахване на стреса и успокояване за куче.Стресовите ситуации могат да доведат до безпокойство при кучетата като раздяла, задържане, пътуване, силни звуци и обстоятелства, при които домашният любимец изпитва липса на контрол и не може да се отстрани от ситуацията. ..
14.90лв
Марка: Mervue Инвентарен номер: 070123
Хранителна добавка за подобряване на храносмилането.Съдържа 99,6% активен въглен на паста, която има способността да абсорбира вредните субстанции и намалява газовете в храносмилателния тракт.Осигурява естествена защита и облекчава симптомите на метеоризъм и диария.Разфасовка 30мл...
14.90лв
Инвентарен номер: 070100-03
Сухо мляко за кучета HOWBONE, Goat's milk  e богато на хранителни вещества.Консултирайте се с ветеринар преди употреба. Не е за човешка консумация. Да се държи далеч от деца.Указания за разтваряне: •  Разтворете 1 част от сухото мляко, с 2 части топла вода  (1 част = чаена лъжица..
43.90лв
Инвентарен номер: 070100-01
Сухо мляко за кучета HOWBONE, Goat's milk  e богато на хранителни вещества.Консултирайте се с ветеринар преди употреба. Не е за човешка консумация. Да се държи далеч от деца.Указания за разтваряне: •  Разтворете 1 част от сухото мляко, с 2 части топла вода  (1 част =&nb..
2.95лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071420-02
Сухо мляко за бебета кученца. Пълен заместител на мляко за новородени и осиротели кученца. Съдържащо DHA, основни витамини и минерали, Beaphar Lactol Puppy Milk осигурява най-добрия старт в живота на малките кученца. Подходящ за отбиване, бременни или кърмещи кучки и болни или възстановяващи се куче..
20.90лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)