Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Колички за кучета

Какво е кoличка или кош за пренос на куче?

Понякога малките и средните кучета изпитват трудности да се придържат към темпото на стопаните си по време на дълги разходки или дълги проучвания из града. Това или може би собствениците на домашни любимци обичат да водят своите домашни любимци на места, където се изисква помощ за най-малките кученца.  Независимо от това, количките за кучета и кошниците за велосипеди могат да бъдат идеалното място за почивка на вашето кученце в тези приключения.  Собствениците на домашни любимци могат да намерят голям избор от колички за кучета и кошници за велосипеди в Zpets.

 Нашата колекция от колички за кучета и кошници за велосипеди включва опции като:

  •  Детски колички без цип
  •  Колички за кучета с 3 колела
  •  Колички за домашни любимци Jogger
  •  Подложки за подложки за количка
  •  Луксозни колички за кучета
  •  Закачени кошници за велосипеди за кучета
  •  И още много други видове
Инвентарен номер: 360100-01
Количка за домашни любимци е удобна за превозване на вашите кучета, котки или други домашни любимци. Те могат да ви придружават навсякъде, дори ако са трудноподвижни.Количката с четири колела е лека и сгъваема, което я прави пестяща място за съхранение и удобна за транспортиране.Благодарение на диша..
Започващ от 149.90лв
Инвентарен номер: 360100-03
Количка за домашни любимци е удобна за превозване на вашите кучета, котки или други домашни любимци. Те могат да ви придружават навсякъде, дори ако са трудноподвижни.Количката с четири колела/предните две се въртят на 360 градуса/ е лека и сгъваема, което я прави пестяща място за съхранение и удобна..
259.90лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на транспортните чанти са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част. А - дължина, В - ширина, С - височина (пример 50х30х30 см - дължина х ширина х височина). При меките чанти, размерите могат леко да варират, което ги прави изглючително удобни за пътуване със самолет.

Съвет: Моля при избора на размер на транспортна чанта, имайте предвид удобството на домашния любимец - то трябва да има възможността да се завърта и да ляга удобно.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.