Меню
Кошница
Поръчките се доставят с преглед и тест и 15% отстъпка

РАНИЦИ

Раници за пренос на кучета е удобен начин да транспортирате Вашия домашен любимец на всякъде. Различни видове и размери с отвори за проветрения, допълнителни джобове за аксесоари и ефектни дизайни.

Инвентарен номер: 360104-08
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Отвори за проветрение за летните месеци. Колям преден джоб за бърз достъп. Карабина за фиксиране на вашето куче. Дишаща, водоустойчива и ветроустойчива. Страничен отвор с цип. Отпред е с твърда, изцяло прозрачна осно..
Започващ от 83.49лв
Инвентарен номер: 360100-01
Количка за домашни любимци е удобна за превозване на вашите кучета, котки или други домашни любимци. Те могат да ви придружават навсякъде, дори ако са трудноподвижни.Количката с четири колела е лека и сгъваема, което я прави пестяща място за съхранение и удобна за транспортиране.Благодарение на диша..
Започващ от 149.90лв
Инвентарен номер: 360100-02
Количка за домашни любимци е удобна за превозване на вашите кучета, котки или други домашни любимци. Те могат да ви придружават навсякъде, дори ако са трудноподвижни.Количката с три колела е изключително маневрена и в същото време стабилна и здрава при превоз на любимците Ви. Лека и сгъваема констру..
149.90лв
Инвентарен номер: 360104-09
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Отвори за проветрение за летните месеци. Колям преден джоб за бърз достъп. Карабина за фиксиране на вашето куче. Дишаща, водоустойчива и ветроустойчива. Страничен отвор с цип. Отпред е с твърда, изцяло прозрачна осно..
79.90лв 83.49лв
Инвентарен номер: 360104-24
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Може да се използва и като легло за домашен любимец при отворено положение. Съставена от няколко части, твърда пластмасова част, меко легло и прозрачна предна част. Предлага се в няколко цвята с размери - 4..
99.90лв
Инвентарен номер: 360104-06
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Отвори за проветрение за летните месеци. Голям преден джоб за бърз достъп. Дишаща, водоустойчива и ветроустойчива. Има вградена предпазна каишка, вентилационни отвори от двете страни, както и мека и пухкава подложка ..
97.90лв
Инвентарен номер: 360104-17
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Предлага се в няколко цвята с размери - 43х34х20 см. Изключително стилна и ефектна раница с твърда предна част и проветрение в страничната и долната част. Три варианта на основния отвор в зависимост от живо..
54.90лв
Инвентарен номер: 360104-10
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Предлага се в няколко цвята с размери - 46х30х25 см. Изключително стилна и ефектна раница с твърда предна част и проветрение в страничната и долната част. Три варианта на основния отвор в зависимост от живо..
91.30лв
Инвентарен номер: 360104-05
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Отвори за проветрение за летните месеци. Голям преден отвор за лесен достъп. Прозрачни старици. Вентилационни отвори, както и мека и пухкава подложка с твърда основа.  Размери 34х30х41 см.  ..
97.90лв
Инвентарен номер: 360104-12
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба или лесно пренасяне на колелца.  Изключително стилна и ефектна твърда раница с прозрачна предна част и отвори за проветрение. Удобен отвор отгоре. Размери 44х26х38 см...
139.90лв
Инвентарен номер: 360104-11
Раница за различни видове кучета, котки и други домашни любимци за носене на гърба. Предлага се в няколко цвята с размери - 43х35х27 см. Изключително стилна и ефектна раница с твърда предна част и проветрение в страничната и долната част.Допълнителна чантичка в която може да сложите бутилк..
97.90лв
Инвентарен номер: 390168-04
Раница, тип Кош за транспортиране на домашни любимци в автомобил на предна или задната седалка. Подходящ и за велосипед или за носене на гръб като раница. Висококачествена промазка, която се почиства лесно. Голяма предена проветрива мрежеста страна, която позволява циркулацията на въздуха в топлите ..
Започващ от 79.90лв
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на транспортните чанти са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част. А - дължина, В - ширина, С - височина (пример 50х30х30 см - дължина х ширина х височина). При меките чанти, размерите могат леко да варират, което ги прави изглючително удобни за пътуване със самолет.

Съвет: Моля при избора на размер на транспортна чанта, имайте предвид удобството на домашния любимец - то трябва да има възможността да се завърта и да ляга удобно.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.