Меню
Кошница

АРОМАТИЗАТОРИ

Инвентарен номер: 050110-01
Натурален продукт,който ароматизира котешката тоалетна като й придава свеж аромат.Продуктът се активира след уриниране или дефекиране.Активните съставки на Fresh Cat неутрализират неприятните миризми и освежават тоалтния пясък.При редовна употреба спомага за удължаване на срока за ползване на тоалет..
Започващ от 2.50лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 050111
Премахва миризмата от котешката урина и унищожава миризмата в източника чрез химическо взаимодействие с него. Без аромат. Неутрализира неприятнате миризми. Освежава въздуха  в помещението. Удължава времето за използване на котешката тоалетна.Инструкции за употреба: Поръсете 25 гр. (около 3 равн..
10.70лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият размер аксесоар за Вашето куче, трябва да знаем вратната му обиколка. Моля измерете А – обиколка на врата.

В описанието на нашите артикули най-често е посочена ширината на нашийника, както и  минималната и максималната му дължина (пример: 1.5/28-35 см, което означава, че ширината на нашийника е 1,5 см и е подходящ за кучета с вратна обиколка между 28 и 35 см). Изключение правят металните нашийници, при които първият размер е в милиметри и показва дебелината на метала, от който са изработени (пример: 3мм/50 см). Посочената дължина е максимална.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.