Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

ТОАЛЕТНА ЗА КУЧЕ

Каква кучешка тоалетна да избера с или без решетка?

При нас може да намерите различни видове кучешки тоалетни с и без решетка. Варианти за ползване с хигиенна подложка или без. Различни размери и цветове за всеки вкус. Избора на точната кучешка тоалетна за Вашия домашен любимец е важна стъпка, за да може да го приучите да се изхожда и на закрито при необходимост. 

Кучешките тоалетни навлизат все по-сериозно в ежедневието на всички собственици на кученца от дребни и средни породи, на всички подрастващи кученца. На пазара вече се предлага все по-голямо разнообразие от видове, размери и цветове. А при нас,  в Zpets, може да откриете разнообразие във всяко едно отношение. Генерално тоалетните за куче с хигиенна подложка могат да се разделят на такива, които са с решетка върху подложката и такива, които са със свободен достъп на кучето до хигинната подложка.

  1. Първия тип е подходящ за кучета, които обичат да дъвчат, драскат и разкъсват хигиенната подложка, което не е за предпочитане, защото цапа много и е опасно вътрешността на подложката да бъде погълната от кучето. Решетката отгоре предпазва от това да се случи. Тези тоалетни са подходящи за млади кучета и породи, които обичат да дъвчат всичко.
  2. Вторият вид - тоалетна без решетка е подходящ за възрастни кучета или такива, които не проявяват интерес в разкъсването на подложката. Тук животното има директен достъп подложката и се изхожда върху нея. Много по-лесно почистване от другия тип тоалетна.

Има и много други типове тоалетни за кучета, които могат да бъдат полезни за Вас и любимеца ви в определени ситуации или да са подходящи за навиците и нрава на кучето Ви. Те могат да бъдат:

  1. Кучешка тоалетна с високи стени/борд/
  2. Кучешка тоалетна с решетка - с държач на подложки за уриниране без разливане за течността
  3. Кучешка тоалетна за малки и средни породи кучета
  4. Кучешка тоалетна без решетка - защипващ механизъм, който фиксира подложката на тоалетна и кучето се изхожда директно върху нея
  5. Кучешка тоалетна с чекмедже за събиране на течности
  6. Кучешка тоалетна с изкуствена трева
  7. Тоалетните са съвместими с повечето подложки за обучение и се почистват лесно.

При нас може да откриете и голямо разнообразие от подложки за обучение на кученца - с феромони, със стикери, с карбон, както и икономични, евтини варианти.

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311440
Капки за приучване на домашния любимец къде да се изхожда. Идеален способ да научите кучето си да пишка на санитарна подложка. Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужнит..
18.90лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 310180-01
Спреят помага за бързо и ефективно обучение на кучета от всяка възраст къде да ходят до тоалетна. Инструкции за употреба: Пръснете спрей от разстояние 25-50 см към мястото, което желаете. Започнете с ежедневна употреба и постепенно намалете до веднъж седмично, или при нужда, когато премествате ..
11.99лв
FRESH Classic Хигиенни подложки 45х60 см
-11 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-50
Хигиенни подложки FRESH Classic тип Памперс се предлага в голяма и изгодна опаковка от 50 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна.       Съдържат супер абсорбираща пудра, която превръща течността в гел. Отличен к..
24.69лв 27.60лв
FRESH Classic Хигиенни подложки 60х60 см
-10 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-60
Хигиенни подложки FRESH Classic тип Памперс се предлага в голяма и изгодна опаковка от 40 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна.     Съдържат супер абсорбираща пудра, която превръща течността в гел. Отличен контрол на ..
25.19лв 27.90лв
FRESH Classic Хигиенни подложки 60х90 см
-12 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-70
Хигиенни подложки FRESH Classic тип Памперс се предлага в голяма и изгодна опаковка от 20 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна.     Съдържат супер абсорбираща пудра, която превръща течността в гел. Отличен контрол на ..
19.19лв 21.80лв
Fresh Хигиенни подложки 33х45 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ за кучешка тоалетна Fresh Хигиенни подложки 33х45 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ за кучешка тоалетна
-20 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-00
Fresh Хигиенни подложки тип Памперс с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ се предлага в опаковка от 10 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна. Специалните феромони привличат кучето и то се изхожда на правилното място. Подходящи за кучешки тоалетни с размери 33х..
3.99лв 4.96лв
Fresh Хигиенни подложки 45х60 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ за кучешка тоалетна Fresh Хигиенни подложки 45х60 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ за кучешка тоалетна
-20 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-10
Fresh Хигиенна подложка тип Памперс с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ се предлага в опаковка от 10 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна. Специалните феромони привличат кучето и то се изхожда на правилното място. Подходящи за кучешки тоалетни с размери от ..
5.99лв 7.50лв
Fresh Хигиенни подложки 60х60 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ Fresh Хигиенни подложки 60х60 см с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ
-17 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-20
Fresh Хигиенна подложка тип Памперс с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ се предлага в опаковка от 10 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна. Специалните феромони привличат кучето и то се изхожда на правилното място. Подходяща за кучешки тоалетни с размери 60х..
7.69лв 9.30лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-30
Fresh Хигиенна подложка тип Памперс с ФЕРОМОНИ И СТИКЕРИ се предлага в опаковка от 10 броя. Подходяща за малки кучета, които не са приучени да използват кучешка тоалетна. Специалните феромони привличат кучето и то се изхожда на правилното място. Подходяща за кучешка тоалетна с размери 60х..
11.19лв 12.20лв
Инвентарен номер: 350105-39
NUNBELL кучешка тоалетна е с заключващ се борд, който не позволява подложките да се движат, разместват или кучето да си играе с тях. С решетка, която не позволява кучето да раздърпва хигиенната подложка. Размери 47х34х3.5 см. подходяща за дребни породи кучета. Кучешката тоалетна е ин..
36.19лв
Инвентарен номер: 350105-45
Pet Potty Кучешка тоалетна е в нова и ефектна форма на Кокалче. С решетка и изкуствена трева, която наподобява реалните условия за изхождане.Размери 68х43х3 см см подходяща за средни и едри кучета. Нисък дизайн за по-удобна употреба. Кучешката тоалетна е иновативен начин, за да обучите кучет..
49.90лв
Инвентарен номер: 350105-43
Кучешката тоалетна Potty Patch е иновативна система, с помощта на която всеки стопанин може да научи кучето си да ходи до тоалетната, в случаите когато няма възможност да го изведе навън. Приспособлението е особено подходящо, най-вече за малките породи кучета, като йоркширски териери, миниатюрни пин..
58.90лв
Puppy Potty Pad кучешка тоалетна с решетка и изкуствена трева Puppy Potty Pad кучешка тоалетна с решетка и изкуствена трева
-17 %
Инвентарен номер: 350105-41
Puppy Potty Pad  е нов вид съд за кучешка тоалетна с решетка и изкуствена трева, която наподобява реалните условия за изхождане.Размери 47х34х5 см. Кучешката тоалетна е иновативен начин, за да обучите кучето Ви къде да ходи до тоалетна, когато не сте навън. Първият пласт е антимикробна и ели..
29.90лв 36.19лв
Инвентарен номер: 350105-64
Съд за кучешка тоалетна с решетка е от две части. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Здраво захващане с две странични закопчалки. Малки дупки на решетка, които не позволяват кучето Ви да се намокри. Предлага се в два цвята синьо или ро..
Започващ от 35.90лв
Инвентарен номер: 350105-65
Съд за кучешка тоалетна с решетка е от две части. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Здраво захващане с две странични закопчалки. Малки дупки на решетка, които не позволяват кучето Ви да се намокри. Предлага се в два цвята синьо или ро..
Започващ от 45.19лв
Инвентарен номер: 350105-72
Кучешка тоалетна с ушички е във весела и форма със свежи цветове. Създадена е да се използва без подложки, като е уребрена и течностите се процеждат на дъното, което запазва лапите на Вашето куче сухи и чисти. Успява да задържи до 800 мл. течност. Изработена от издръжлив и безопасен материал PP. Тоа..
Започващ от 29.90лв
Инвентарен номер: 311439-01
Savic Pupy Trainer Spray 200 мл. – Спрей за обучение в хигиенни навици на кучета, живеещи в дома Разклатете добре преди употреба! Поставете подложка за обучение на Savic на пода, но далеч от мястото за спане и хранене. Пръскайте често върху подложката от растояние около 15 cm и поставяйте..
19.90лв
Инвентарен номер: 350105-61
Съд за кучешка тоалетна с решетка е от две части. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Здраво захващане с две странични закопчалки. Малки дупки на решетка, които не позволяват кучето Ви да се намокри. Предлага се в два цвята синьо или ро..
Започващ от 36.90лв
Инвентарен номер: 350105-62
Съд за кучешка тоалетна с решетка е от две части. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Здраво захващане с две странични закопчалки. Малки дупки на решетка, които не позволяват кучето Ви да се намокри. Предлага се в два цвята синьо или ро..
Започващ от 45.29лв
Инвентарен номер: 350105-67
Съд за кучешка тоалетна с решетка и тавичка е съставена от няколко части, които лесно може да разглобите и почистите. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Може да ползвате тоалетната и без хигиенна подложка, като се почиствате тавичката,..
25.90лв
Инвентарен номер: 350105-71
Съд за кучешка тоалетна с решетка е от две части. Решетка лесно се маха за почистване и предпазва хигиенната подложка да не бъде разкъсана от кучето. Здраво захващане с две странични закопчалки. Малки дупки на решетка, които не позволяват кучето Ви да се намокри. Предлага се в два цвята синьо или ро..
Започващ от 32.63лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-42
Fresh Хигиенни подложки тип Памперс са съставени от няколко слоя за по-добро абсорбиране. Специалният слой Карбон / Активен въглен неутрализира лошите миризми и предотвратява протичането на течности.Добавените феромони привличат домашния любимец, без да са необходими допълнителни капки или спре..
5.99лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-43
Fresh Хигиенни подложки тип Памперс са съставени от няколко слоя за по-добро абсорбиране. Специалният слой Карбон / Активен въглен неутрализира лошите миризми и предотвратява протичането на течности.Добавените феромони привличат домашния любимец, без да са необходими допълнителни капки или спре..
7.69лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-44
Fresh Хигиенни подложки тип Памперс са съставени от няколко слоя за по-добро абсорбиране. Специалният слой Карбон / Активен въглен неутрализира лошите миризми и предотвратява протичането на течности.Добавените феромони привличат домашния любимец, без да са необходими допълнителни капки или спре..
11.19лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 390121-41
Fresh Хигиенни подложки тип Памперс са съставени от няколко слоя за по-добро абсорбиране. Специалният слой Карбон / Активен въглен неутрализира лошите миризми и предотвратява протичането на течности.Добавените феромони привличат домашния любимец, без да са необходими допълнителни капки или спре..
3.99лв
Показва 1 до 25 от 25 (1 страници)