Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Икономичен клас храна за кучета

Храни за кучета от икономичен клас. Най-добрата цена за непретенциозни и апетитни домашни любимци

Марка: Megabone Инвентарен номер: 030147
Испанска храна за кучета от икономичен клас на страхотна цена.Пълноценна и балансирана храна за кучета в зряла възраст.Megabone CANIS със своите характеристики и състав, покрива изцяло нуждите на Вашето куче, като му осигурява необходимите хранителни вещества и енергия чрез лесно усвоима екструдиран..
Започващ от 3.35лв
Инвентарен номер: 030601
Храна за куче икономичен клас в опаковка от 0,5 кг...
2.19лв
Инвентарен номер: 030600
Храна за куче икономичен клас в опаковка от 0,5 кг...
2.19лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-03
Пълноценна и балансирана храна за кучета в зряла възраст над една година от всички породи, с нормална ежедневна активност.Благодарение на своите характеристики, външен вид и състав, той напълно покрива нуждите на вашето куче, осигурявайки необходимите хранителни вещества и енергия чрез високоусвоим..
Започващ от 3.60лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-05
Megabone Energy е идеална храна за възрастни кучета/над 12 месеца/ с висока физическа активност . Подходящ е и за състезателни и работни кучета.Качеството на използваните съставки , заедно с процеса на екструзия, правят Megabone Energy високо усвоим продукт, който осигурява енергията, от която се ну..
Започващ от 4.80лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-07
Пълноценна и балансирана храна за възрастни кучета /над 12 месеца/ подложени на ежедневна ВИСОКИ нива на активност. Идеален е и за изложбени и работни кучета.Качеството на използваните съставки, заедно с процеса на екструдиране, означават, че Megabone High Energy е лесно усвоима храна за домашн..
Започващ от 5.35лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143
Megabone Puppy осигурява всички хранителни вещества , от които вашият домашен любимец се нуждае в този важен момент на растеж. Създаден е с повече протеини и съдържание на мазнини за подпомагане на растежа .Размерът на гранулите е адаптиран към челюстта на кученцата, улеснява правилното дъвчене и по..
Започващ от 4.99лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)