Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Неразливаща купа за вода за куче

Перфектно решение за активни домашни любимци

Вашето куче е активно и често разлива водата си? Нашите неразливащи купи за вода са идеалното решение. Те са специално проектирани да предотвратят разливането на вода, независимо от това колко енергично се държи вашето куче.

Иновативен дизайн

Със своя уникален дизайн, тези купи са създадени да минимализират разливането на вода, като същевременно осигуряват лесен и постоянен достъп до свежа вода за вашето куче. Те са идеални за употреба в дома, както и по време на пътувания и излети.

Висококачествени материали

Изработени от издръжливи и нетоксични материали, нашите неразливащи купи за вода са безопасни за вашето куче и същевременно са устойчиви на удари и надрасквания. Те са лесни за почистване и поддръжка, което ги прави идеален избор за заети собственици на домашни любимци.

Подходящи за всички породи и размери

Нашите неразливащи купи за вода са достъпни в различни размери, за да отговарят на нуждите на всяко куче, независимо от неговия размер или порода. Това гарантира, че всеки домашен любимец може да се наслади на свежа вода по всяко време, без риска от разливане.

Перфектен избор за дома и пътувания

Дали е за употреба у дома, в колата или по време на къмпинг, нашите неразливащи купи са универсално решение за осигуряване на вода за вашето куче. Тяхната портативност и здравина ги правят перфектен аксесоар за всяко приключение с вашето куче.

Разгледайте нашата гама от неразливащи купи за вода за кучета в Zpets.bg и изберете идеалния вариант, който да съответства на активния начин на живот на вашия домашен любимец.

Инвентарен номер: 340314-05
Метална неразливаща се конусна поилка за домашни любимци е проектирана така че водата да не се разлива при пиене. Налични са два размера:- 900 мл- 2800 мл..
Започващ от 26.00лв
Инвентарен номер: 340113-50
Поилката е съставена от три части, които лесно се сглобяват и разглобяват и допринасят за чистотата на Вашия дом. Иновативна система против разливане на вода извън купичката. Предпазният ринг седи почти на повърхността на водата и не позволява при пиене кучето да разлива големи количества вода. С на..
7.89лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)