Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

ЛАКОМСТВА ЗА КОТКИ

Как да поглезим любимото си коте?

Дайте на вашето коте лакомства, които са вкусни и питателни.  Предлагаме ги във вкусове, които котките обичат, като пиле, риба и скариди, с добавени витамини и минерали.Ние улесняваме намирането на лакомства, които дори и най-капризните котки ще харесат.

 Добрите лакомства и малко насърчение могат да допринесат много за обучението на вашата котка или коте.  Те често реагират на обучение, когато са възнаградени за добро поведение, вместо на обучение, което наказва лошото поведение.  Лакомствата са чудесни за възнаграждение и насърчаване на отлично поведение на котките.

 Играчките с валериана или котешка трева са идеални за насърчаване на любопитството на вашата котка. Имитират се  котешките феромони, които ще накарат дори най-уморената котка да се присъедини към играта.

 Здравословните лакомства имат допълнителни предимства, които са много полезни за цялостното здраве на вашата котка.  Твърдите лакомства могат да се използват, за да поддържат зъбите на вашето коте чисти и здрави, докато кремообразните са с високо съдържание на протеини и могат да помогнат за допълване на дефицита на протеин в диетата им.  Здравословните, питателни, полезни, вкусни - това са лакомствата за котки, предлагани от zpets.bg.

 Ако не сте сигурни кое лакомство за котки е най-подходящо за вашия домашен любимец, опитайте малки количества с различни видове лакомства, преди да изберете по-голяма разфасовка. 

Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-42
Omegas + Crunchy са лакомства за котки направени от истинско бяло месо/пилешко месо/, неустоимо хрупкаво отвън и с вкусна, мека сърцевина. С под 2 калории на лакомство за здравословна диета на вашата котка! Вашите котки ще обикнат това вкусно лакомство, а Вие ще откриете, че то може да Ви помогне об..
3.40лв
Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-43
Omegas + Crunchy са лакомства за котки направени от истинско бяло месо/риба Тон/, неустоимо хрупкаво отвън и с вкусна, мека сърцевина. С под 2 калории на лакомство за здравословна диета на вашата котка! Вашите котки ще обикнат това вкусно лакомство, а Вие ще откриете, че то може да Ви помогне обучен..
3.40лв
Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-41
Omegas + Crunchy са лакомства за котки направени от истинско бяло месо/риба Сьомга/, неустоимо хрупкаво отвън и с вкусна, мека сърцевина. С под 2 калории на лакомство за здравословна диета на вашата котка! Вашите котки ще обикнат това вкусно лакомство, а Вие ще откриете, че то може да Ви помогне обу..
3.40лв
Инвентарен номер: 064003-01
Perfecto Cat е лакомство за котки, което може да ползвате за награда или междинно хранене. Малки хапки под формата на млечни бонбони са любими на всяка котка.  Опаковка от 50 гр...
3.63лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 060202-27
Котешки бисквити с вкус на пиле са лакомства с размер на хапка, което улесняма приема им. Всяко ароматно лакомство има външно хрупкаво покритие с мека вътрешност, което ще изкуши повечето котки и ще ги накара да направят почти всичко, за да го получат. Лакомствата са за игра и награди. Те ..
Започващ от 2.49лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 060202-26
Котешки бисквити с вкус на риба Треска са лакомства с размер на хапка, което улесняма приема им. Всяко ароматно лакомство има външно хрупкаво покритие с мека вътрешност, което ще изкуши повечето котки и ще ги накара да направят почти всичко, за да го получат. Лакомствата са за игра и награ..
Започващ от 2.49лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 060202-28
Котешки бисквити с вкус на Скариди са лакомства с размер на хапка, което улесняма приема им. Всяко ароматно лакомство има външно хрупкаво покритие с мека вътрешност, което ще изкуши повечето котки и ще ги накара да направят почти всичко, за да го получат. Лакомствата са за игра и награди. ..
Започващ от 2.49лв
Инвентарен номер: 060203-11
Кутия КОЛЕДЕН ПОДАРЪК МИКС 1 за КОТКИ съдържа 2 броя играчки и лакомство...
5.39лв
Инвентарен номер: 060203-12
Кутия КОЛЕДЕН ПОДАРЪК МИКС 2 за КОТКИ съдържа 2 броя играчки и лакомство...
5.94лв
Инвентарен номер: 060203-13
Кутия КОЛЕДЕН ПОДАРЪК МИКС 3 за КОТКИ съдържа 2 броя играчки и лакомство...
6.05лв
Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-33
Лакомство за котка DELICIOUS catnip and crab, с валериана и морски рак 50 гр., Лакомствата за котки са направени от истинска раци. Уникална влажна и мека текстура за дъвчене и дизайн на формата. Без свинско месо, без свинска мас, без зърнени храни. Добавена е котешка билка, която е подходя..
3.79лв
Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-32
Лакомство за котка DELICIOUS catnip and ocean fish, с валериана и океанска риба 50 гр.,  Лакомствата за котки са направени от истинска океанска. Уникална влажна и мека текстура за дъвчене и дизайн на формата. Без свинско месо, без свинска мас, без зърнени храни. Добавена е котешка бил..
3.79лв
Марка: Dentalight Инвентарен номер: 060399-31
акомство за котка DELICIOUS catnip and shrimp, с валериана и скариди 50 гр., Лакомствата за котки са направени от истинска бяла риба тон и скариди. Уникална влажна и мека текстура за дъвчене и дизайн на формата. Без свинско месо, без свинска мас, без зърнени храни. Добавена е котешка билка..
3.79лв
Инвентарен номер: 060204-10
Зарадвайте Вашия любимец с мини опаковка на любимите бисквити рибки.Микс вкусове. Опаковка от 30 грама е подходяща за наградка, подарък или просто за повдигане на Коледния дух в дома...
1.40лв
Инвентарен номер: 060203-19
Коледна торбичка с различни бисквити или лакомства за котка и мини играчка.Зарадвайте домашния си любичец с лакомства и играчка изненада за КОЛЕДА. Идеално за украса под елхата или за подарък...
2.69лв
Инвентарен номер: 340280-18
Съд за лакомства от керамика с бамбуков капак. Диаметър 9.5 см, височина 11.5 см. Удобен за съхранения на бисквитки, мини кокалчета и други лакомства за домашни любимци...
10.99лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)