Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Диспенсъри за кучета

Диспенсърите за храна и вода внасят удобство и Ви помогнат с доставянето на прясна вода и храна за вашето куче по всяко време.

Какви удобства създават диспенсърите за вода и храна?

Ползите, които може да имате от притежаването на диспенсър за куче може да се изразява в:

 • Вече сте спокойни, че вашето куче няма да остане гладно или без вода, ако сте излезли или сте забравили да го нахраните;
 • С помощта на диспенсъра за храна е лесно да храните вашето куче без да се страхувате ако Ви се наложи да отсъствате няколко дни от дома. Това важи особено за възрастните животни с хронични заболявания;
 • Важно удобство от използването на диспенсъра е, че храната ще остане свежа и няма да изсъхне или овлажни;
 • Изглючително важно е постоянният достъп до чиста вода на кучето Ви, това благоприятства за доброто му здраве.


Видове диспенсъри за вода

В зоомагазините се предлагат два основни вида диспенсъри за вода за кучета и котки – автоматични с два резервоара и фонтани или купи.

Диспенсърите с два резервоара се състоят от съд, в който се налива водата и купичка, от която кучето пие. При този вид устройства, водата се допълва автоматично, когато купата се изпразни. Предимствата на тези диспенсъри са, че те са безшумни, не се нуждаят от захранване и са устойчиви.

Фонтанът за пиене доставя водата автоматично, чрез помпа, която я изпомпва от резервоара в контейнера за пиене. Водата тече или на струя, като фонтан, или като от кран. Захранването с течност преминава през филтри, благодарение на които водата остава свежа и чиста за по-дълго време.

Освен за кучета и котки се предлагат и диспенсъри за гризачи, които представляват резервоар с поилка, при които животните притискат топката с устата си и пият вода. Има и механични автоматични диспенсъри и за птици, които се закрепват за решетките на клетката и се пълнят при изчерпване на течността.

Диспенсъри за храна

Диспенсърите за храна за кучета са изключително удобни и полезни аксесоари, които помагат за поддържане на редовен график на хранене, осигуряват на домашния любимец достатъчно храна през целия ден и могат дори да подобрят навиците на хранене. Ето няколко основни вида диспенсъри за храна за кучета:

 1. Автоматични диспенсъри за храна: Те са програмируеми и могат автоматично да дозират определено количество храна на зададени интервали от време. Подходящи са за заети собственици и за кучета, които се нуждаят от строго контролирани порции.

 2. Гравитационни диспенсъри: Тези диспенсъри използват силата на гравитацията, за да допълват купата на кучето, когато храната в нея намалее. Те са по-прости от автоматичните модели и са добър избор за кучета, които могат да контролират количеството храна, което консумират.

 3. Интерактивни хранилки: Този вид диспенсъри са създадени да предизвикат и стимулират вашето куче. Те обикновено изискват от кучето да изпълни определено действие, като натискане на бутон или завъртане на елемент, за да освободят храната. Това помага за умствената стимулация и физическата активност на кучето.

 4. Преносими диспенсъри: Специално проектирани за пътувания, тези диспенсъри са портативни и удобни за носене. Те са идеални за кратки пътувания или излети, като осигуряват достъп до храна по всяко време.

 5. Диспенсъри с таймер: Тези модели позволяват на собственика да зададе конкретни часове за хранене. Те са идеални за поддържане на редовен график на хранене и са особено полезни за кучета със специални диетични нужди.

 6. Умни диспенсъри за храна: Тези диспенсъри могат да бъдат свързани със смартфон или други устройства. Те позволяват на собствениците да контролират и да управляват дозирането на храната от разстояние, като същевременно предоставят информация за хранителните навици на домашния любимец.

 7. Комбинирани диспенсъри за храна и вода: Тези диспенсъри предлагат както храна, така и вода в едно устройство, което е удобно за собственици, които искат компактно и организирано решение за хранене.

Запазете храната или водата на кучето си прясна, дори и когато отсъствате. Различни вместимости в зависимост от нуждите Ви.

Инвентарен номер: 340185-20
Двойна хранилка и поилка HIPIDOG е сет от пластмасова купичка за храна, място за бутилка за вода с пластмасова поставка, съчетани в лесен за поддържане кът за храна на домашен любимец. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Вода и храна на едно място.Вместимост на пластмасовата ку..
21.89лв
Инвентарен номер: 340185-21
Двойна хранилка с вместимост 150 мл и 200 мл, като има възможност за поставяне на стандартно шише за вода 0,5 л и използването на една купичка като диспенсър за вода. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколк..
4.19лв
Инвентарен номер: 340184-11
Диспенсър за вода с вместимост 2.8 литра е практичен аксесоар за дома Ви. Винаги прясна вода, ако отсъствате от дома за няколко дни. Голяма вместимаст от 2,8 литра позволява да се използва от средни и едри животни за няколко дни. Пружинен механизъм с гумено оплътнение позволява сигурна работа на дис..
27.90лв
Инвентарен номер: 340184-14
Диспенсър за вода 3700 мл е идеален аксесоар за кечето Ви. Винаги прясна вода, ако отсъствате от дома за няколко дни. Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
24.09лв
Инвентарен номер: 340184
Диспенсър за вода 500 мл. е поилка за куче е удобен уред, който запазва прясна водата на Вашия домашен любимец. Практичен ако трябва да оставите кучето си само за ден или два. Предлага се вда цвята...
Започващ от 7.79лв
Инвентарен номер: 340184-143
Диспенсър за вода 4000 мл е идеален аксесоар за кечето Ви. Винаги прясна вода, ако отсъствате от дома за няколко дни. Стабилна осново против обръщане. Предлага се в няколко цвята...
Започващ от 36.18лв
Инвентарен номер: 340185-04
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с противо-разливна приставка. Метална хранилка с вместимост 400 мл, съчетани в стилна форма. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят..
25.19лв
Инвентарен номер: 340185-02
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с метална хранилка с вместимост 700 мл, съчетани в стилна форма. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завърш..
26.00лв
Инвентарен номер: 340185-01
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с метална хранилка 400 мл съчетани в формата на СЪРЦЕ. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на по..
26.02лв
Инвентарен номер: 340184-49
Диспенсър за храна 10 л е практичен аксесоар за дома Ви. Съхранява гранулите свежи и неовлажнени ако отсъствате от дома за няколко дни.  Голяма вместимаст от 10 литра позволява да се използва от най-едрите животни за няколко дни. Удобен капак, позволява пълненето на храната да става лесно и бър..
62.90лв
Инвентарен номер: 340184-38
Диспенсър за храна 1500 мл е идеален аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна храна, ако отсъствате от дома за няколко дни. Предлага се в два цвята: - синьо - червено..
Започващ от 17.67лв
Инвентарен номер: 340184-37
Диспенсър за храна е с вместимост 1500 мл е идеален аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна храна ако отсъствате от дома за няколко дни.  Предлага се в няколко цвята: - синьо - розово..
Започващ от 17.67лв
Инвентарен номер: 340184-43
Диспенсър за храна 3500 мл е идеален аксесоар за кечето  Ви. Винаги прясна храна, ако отсъствате от дома за няколко дни. Удобен капак за лесно допълване. Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката". ..
24.20лв
Инвентарен номер: 340184-44
Диспенсър за храна 3700 мл е идеален аксесоар за кечето  Ви. Винаги прясна храна, ако отсъствате от дома за няколко дни. Удобен капак за лесно допълване. Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката". ..
24.08лв
Инвентарен номер: 340184-36
Диспенсър за храна или вода е с вместимост 1500 мл е идеален аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна храна или вода ако отсъствате от дома за няколко дни. Лесно може да нагласите дали да се ползва за вода или храна като завъртите контейнера в съответната посока. Предлага се в няколко цвята:..
Започващ от 17.67лв
Инвентарен номер: 340184-443
Диспенсър за храна 4000 мл е идеален аксесоар за кечето Ви. Запас от свежи гранули, ако отсъствате от дома за няколко дни. Стабилна осново против обръщане. Предлага се в няколко цвята...
Започващ от 36.18лв
Инвентарен номер: 340184-42
Диспенсър за храна с вместимот 3000 мл е идеален аксесоар за кечето  Ви. Винаги прясна храна, ако отсъствате от дома за няколко дни. Удобен капак за лесно допълване. Налично в няколко цвята...
21.90лв
Инвентарен номер: 340101-31
Автоматичен пластмасов съд за храна с вместимост 1,5 литра е удобен аксесоар за Вашия домашен любимец. Отложено хранене на вашата котка или малко куче когато отстътвате от вкъщи или желаете да бързо и лесно да ги храните. Вие решавате кога да дадете порцията храна на Вашия домашен любимец, просто на..
37.90лв
Инвентарен номер: 340184-34
Един диспенсър  с две функции.  Не е необходимо да се включва в контакта и може автоматично да подава храна и вода, което е много удобно и практично. Комбиниран диспенсър за вода и храна е подходящ за кучета и котки. Дръжте храната и водата на вашия домашен любимец на едно място и запазете..
Започващ от 31.90лв
Инвентарен номер: 540116
Пластмасова поилка с метален накрайник със съчма  .Подходяща за клетка  500 мл.Подходяща за гризачи ,котки или малки кучета. За избор на цвят моля, напишете какъв желаете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
8.90лв
Инвентарен номер: 340179-35
Мултифункционален преносим аксеоар за Вашето куче. Удобен начин за бързо и лесно хранене, утоляване на жаждата и почистване  при разходки и изледи.Мултифункционална преносима поилка за вода 200 мл, с диспенсър за гранули и отделение с торбички за изпражнения  МНОГОФУНКЦИОНАЛНА БУТИЛКА..
25.19лв
Инвентарен номер: 340179-39
Мултифункционален преносим аксеоар за Вашето куче. Удобен начин за бързо и лесно хранене, утоляване на жаждата при разходки и изледи.Преносима поилка за вода с вместимост 330 мл, с диспенсър за гранули, който е със вместимост 280 мл.  Този продукт е направен от безвреден за здравето и неза..
8.90лв
Инвентарен номер: 340179-37
Мултифункционален преносим аксеоар за Вашето куче. Удобен начин за бързо и лесно хранене, утоляване на жаждата при разходки и изледи.Преносима поилка за вода с вместимост 350 мл, с диспенсър за гранули, който е със вместимост 250 мл.  Общата вместимсто на двете отделения е 600 мл.Размери 2..
29.90лв
Инвентарен номер: 340179-38
Мултифункционален преносим аксеоар за Вашето куче. Удобен начин за бързо и лесно хранене, утоляване на жаждата при разходки и изледи.Преносима поилка за вода с вместимост 350 мл, с диспенсър за гранули, който е със вместимост 250 мл.  Общата вместимсто на двете отделения е 600 мл. В компле..
16.90лв
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)