Меню
Кошница

За нас

Добре дошли в света на Zpets.bg - вашето онлайн място, където любовта и грижата за домашните любимци се срещат с качество и иновация. Ние сме екип от страстни любители на животни, които са посветили себе си на мисията да осигурим на вашия домашен любимец най-доброто във всеки аспект на неговия живот.

Нашата Философия

В Zpets.bg вярваме, че всеки домашен любимец заслужава да бъде третиран с любов, уважение и грижа. Нашата философия е проста - предлагаме продукти, които бихме избрали и за нашите собствени животни. От качествени хранителни продукти и аксесоари до играчки и грижа за здравето, всяка стока в нашия каталог е внимателно подбрана, за да отговаря на високите стандарти за качество и безопасност.

Защо Zpets.bg?

  1. Високо качество - Избираме само най-добрите продукти от надеждни доставчици.
  2. Разнообразие - Предлагаме широка гама от продукти, за да задоволим всяка нужда на вашия домашен любимец.
  3. Експертни съвети - Нашият екип от специалисти е винаги на разположение да ви помогне с професионални съвети и препоръки.
  4. Любов към животните - Всички ние в Zpets.bg сме големи любители на животни и разбираме нуждите на вашите домашни любимци.

Животните - нашата страст

В Zpets.bg, ние сме повече от просто онлайн магазин - ние сме общност на хора, които споделят една и съща страст към домашните любимци. Поканете ни в живота на вашия домашен любимец и заедно ще направим неговото ежедневие по-здравословно, щастливо и пълноценно.

Добре дошли в Zpets.bg - където любовта към домашните любимци се превръща в грижа от най-висок клас!

АДРЕС
"З Петс" ЕООД гр.Пловдив
ТЕЛЕФОН
0896 686948
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - Петък 08:30-17:30 ч. Събота и Неделя - почивни дни