Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Врата за куче

Какви видове врата за куче има на Zpets.bg?

Вратички за кучета са удобен начин да дадете достъп на Вашия домашен любимец до определени места в дома Ви, без да е нужно да са отверени вратите. Имате опции за едностранно, двустранно или затворено положение на вратичките, които от своя страна са с специални четки за изолация.

Понякога, за безопасността на вашето домашно куче не е позволено да обикаля във всяка част на дома.  Ако вашето семейство ремонтира част от дома си или има просто стая, в която не искате вашето кученце да влиза, вратите и портите за кучета са идеалното решение за контрол на достъпа на вашето куче.  Собствениците на домашни любимци могат да намерят различни видове вратички за кучета в Zpets.  Нашия екип се стреми да ви помогнем да осигурите на вашето кученце най-добрата грижа с най-добрите продукти.

Избора на модел и размер вратичка е важен за удобството и комфорта като на Вашия домашен любимец, така и за Вас и дома Ви. Има най-различни модели и цветове вратички за кучета, от най-дребните размери, до средни и едри породи.

Вратичките за домашни любимци от Zpets  могат да бъдат монтирани на вътрешни или външни врати, за да запазят вашето кученце в безопасност и в зоната(ите), която желаете.  Вратичките за достъп на кучета най-често включват:

  • два панела, които се поставят от всяка страна на вратата/по-качествените модели имат чупещ се вътрешен кант, който обхваща и вътрешността на врата, като се регулира с изрязване до съответната дебелина на вратата/
  • Вратичка,прозрачна в повечето случаи, която е обкантена с уплътнителни четки, които предпазват от навлизането на прах или външна температура в помещението, което подобрява енергийната ефективност на дома Ви. Уплътнението е изключително важно понеже вратичката е захваната само в горния край и няма насрещници, за да може да се движи двустранно.
  • Механизъм за контрол на достъпа - всяка вратичка има "Копче", механизъм с който може да променяте лесно и бързо достъпа на Вашето куче. Може напълно за затворите и вратичката да е заключена и от двете страни, може да е отворена двустранно, а също така може и да работи само в едната посока. Това Ви дава гъвкавост и много варианти кога и как кучето ви да има достъп да определената стая или външна среда
  • Магнитен механизъм - вратичките от висок клас имат фиксиращ магнитен механизъм, който фиксира подвижната вратичка в затворено положение след като вашето куче премине. Това гарантира, че вратичката ще е винаги затворена и няма да пропуска външна температура или да се влияе от вятър или течения на въздуха


 Лесен монтаж - изрежете необходимия отвор, монтирайте двата панела чрез 4 болта и готово! Вашето куче вече има достъп до желаното пространство, без да се налага Вие да отваряте и затваряте врата или да държите отворено постоянно.


Инвентарен номер: 400121
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец бе да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ/едностранно - 2 посоки, двустранно, заключено/. Налична в бял или кафяв цвят.Размери: - рам..
Започващ от 26.50лв
Инвентарен номер: 400119-01
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец без да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ. Четки оплътняват отвора и запазват температурата в стаята. Магнит фиксира вратичката, като не п..
Започващ от 39.59лв
Инвентарен номер: 400119-03
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец без да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ. Четки оплътняват отвора и запазват температурата в стаята. Магнит фиксира вратичката, като не п..
Започващ от 42.90лв
Инвентарен номер: 390201-01
Вратичка за куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец без да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ. Предлага се в бял цят. Уплътнителни четки, които подобряват изолацията. Магнитен механизъм за плътно затваряне ..
Започващ от 99.90лв
Инвентарен номер: 400120-06
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец без да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ. Предлага се в бял цвят. Уплътнителни четки, които подобряват изолацията. Магнитен механизъм за ..
52.90лв
Инвентарен номер: 400120-03
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец без да се налага да отваряте вратата. Четири варианта на работа, които могат да се регулира чрез ключ. Предлага се в три цвята - бял, кафяв или черен. Уплътнителни четки, които подобряват изолацията..
Започващ от 47.90лв 50.69лв
Инвентарен номер: 400121-30
Вратичка за котка или малко куче е аксесоар, който се използва за лесен достъп на домашния Ви любимец бе да се налага да отваряте вратата. Механизъм за заключване позволява Вие да контролирате достъпа на Вашия домашен любимец. Възвожност за монтаж на стъклопакет.Размери: рамка - Ф 28,5x3.5 см.врати..
63.90лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)