Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Купа за лакоми кучета

Отлично решение за здравословно хранене

Лакомството може да бъде проблем за много кучета, водещо до преглъщане на храната без дъвчене, което пък може да доведе до различни здравословни проблеми, включително задавяне, наддаване на тегло и нередности в храносмилането. Решението? Нашите специално проектирани купи за лакоми кучета.

Дизайн, насърчаващ бавно хранене

Тези купи са проектирани с уникални прегради и неравни повърхности, които намаляват скоростта на хранене на вашето куче. Тази структура насърчава кучето да яде по-бавно и да дъвче храната си по-добре, което е от съществено значение за подобряване на храносмилането и общото здраве.

Материали, които отговарят на всякакви нужди

Нашите купи за лакоми кучета са налични в различни материали, включително висококачествена пластмаса, неръждаема стомана и дори керамика, за да отговарят на всякакви предпочитания и стилове. Всеки материал е избран с оглед на удобството за почистване, дълготрайността и безопасността за вашето животно.

Безопасност и здравина

За нас в Zpets.bg безопасността на вашите домашни любимци е приоритет. Всички наши купи за лакоми кучета са направени от нетоксични материали, които са безопасни за вашите кучета. Те са също така проектирани да бъдат стабилни и трудни за преобръщане, за да намалят разливането на храната по време на хранене.

Подходящи за всички породи

Независимо от размера или породата на вашето куче, ние имаме купа за лакоми кучета, която ще отговаря на техните нужди. Нашите купи са налични в различни размери и дизайни, за да гарантират, че всеки четириног приятел може да се наслади на здравословен и удовлетворяващ обяд.

Разгледайте нашата селекция от купи за лакоми кучета в Zpets.bg и изберете идеалния вариант за вашето куче, за да насърчите здравословни навици при хранене и да подобрите качеството на техния живот.

Инвентарен номер: 340175-03
Сгъваема силиконова купичка с карабина се предлага с вместимост 300 мл. Идеален аксесоар за домашния Ви любимец при пътуване. Силикона позволява лесно сгъване и разгъване, което пести място във багажа Ви. Подходяща за храна. Карабина за лесно закачане на раници, чанти и други при нужда.&nb..
5.99лв
Инвентарен номер: 340113-75
Хранилка за лакомо куче с вместимост 500 мл. Гумени карачета против приплъзване. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
6.40лв
Инвентарен номер: 340113-77
Хранилка за лакомо куче с вместимост 500 мл. Гумени карачета против приплъзване. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
7.90лв
Инвентарен номер: 340113-80
Комбинирана Хранилка за лакомо куче с вместимост 350 мл, с метална купичка за вода с вместимост 400 мл е удобно и практично решение за комбиниран кът за хранене на Вашето куче. Подходящо за дребни и средни породи кучета, които имат проблем с бързото приемане храната, което вредно за храносмилането и..
Започващ от 15.29лв
Инвентарен номер: 340113-81
Комбинирана Хранилка за лакомо куче с вместимост 350 мл, с метална купичка за вода с вместимост 150 мл е удобно и практично решение за комбиниран кът за хранене на Вашето куче. Подходящо за дребни порори кучета, които имат проблем с бързото приемане храната, което е вредно за храносмилането и стомах..
Започващ от 15.13лв
Инвентарен номер: 340113-79
Хранилка и поилка на едно място. Удобен и практичен начин за кът за храна на Вашето куче. Купичката за храна е с вместимост 400 мл и е подходяща за лакоми кучета, които се хранят бързо и това не е добре за храносмилането. купичката за вода е с вместимост 600 мл и е с приставка против изплискване на ..
15.90лв
Инвентарен номер: 340113-76
Хранилка за лакомо куче с вместимост 450 мл. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
6.40лв
Инвентарен номер: 340113-74
Плоска хранилка за лакомо куче с вместимост 600 мл. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
7.90лв
Инвентарен номер: 340113-78
Хранилка за лакомо куче с вместимост 500 мл. Гумени карачета против приплъзване. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"...
7.90лв
Инвентарен номер: 340113-841
Хранилка за лакомо куче  е подходяща за енергични и кучета от дребни и средни породи , които се хранят прекалено бързо, което не е добре за храносмилането и правилното усвояване на храната. Вместимост 400 мл. Съчетано в подложка с подвижна метална купичка за вода с вместимост 400 мл.Налична&nbs..
9.69лв
Инвентарен номер: 340113-84
Хранилка за лакомо куче  е подходяща за енергични и кучета от дребни породи , които се хранят прекалено бързо, което не е добре за храносмилането и правилното усвояване на храната. Вместимост 300 мл. Съчетано в подложка с подвижна метална купичка за вода с вместимост 300 мл.Налична в ..
14.90лв
Инвентарен номер: 340113-88
Хранилка за лакомо куче с Лапичка е подходяща за енергични и кучета от средни и дребни породи , които се хранят прекалено бързо, което не е добре за храносмилането и правилното усвояване на храната. Налични са в няколко цвята и следните размери: - 450 мл - 900 мл За избор на цвят,..
Започващ от 3.87лв
Инвентарен номер: 340113-98
Хранилка за лакомо куче  е подходяща за енергични и кучета от средни и едри породи , които се хранят прекалено бързо, което не е добре за храносмилането и правилното усвояване на храната. Предпазната прозрачна част не позволява разпиляване на храната.Вместимост 1700 мл. Налична в няколко ц..
18.15лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)