Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

СТЪЛБИ

Тук може да намирите полезни и практични стълби за домашни любимци за интериора на вашия дом.

Инвентарен номер: 390169-20
Рампа за достъп до автомобил за едри кучета е практичен аксесоар за Вашия домашен любимец.  Имате голямо куче и изпитва трудности да се качва и слиза в колата Ви? Не искате любимеца да надраска боята на вашия автомобил? Рампата за автомобил е подходящия аксесоар да улесните достъпа на к..
143.99лв
Инвентарен номер: 390169-19
Рампа за достъп до автомобил на кучета е практичен аксесоар за Вашия домашен любимец. Може да използвате този продукт за да качите безопастно в кола, бус, джип или друго превозно средство.  Имате голямо куче и изпитва трудности да се качва и слиза в колата Ви? Не искате любимеца да надраска ..
128.90лв
Инвентарен номер: 390169-21
Кучешката стълба е подходяща за малки и големи домашни любимци и им позволяват да достигат до любимите си места с лекота. Модерният им стил се съчетава добре с всеки декор на дома. Ако кучето или котката ви не са достатъчно високи, за да стигнат до леглото или дивана, сгъваемите стълби за домашни лю..
Започващ от 99.90лв
Инвентарен номер: 390169-25
Стълба с три стъпала за домашни любимци е подходяща за котки и кучета от дребни и средни породи. Чрез нея те могат спокойно да достигат до любимите си места с лекота. Къщичка в най-високата част на стълбата я прави много функционална и спестява просранство. Допълнителни две отделения съхранение на а..
99.90лв
Инвентарен номер: 390169-24
Стълба с три стъпала за домашни любимци е подходяща за котки и кучета от дребни и средни породи. Чрез нея те могат спокойно да достигат до любимите си места с лекота. Под всяко стъпало има отделения за съхранение на аксесоари, което спомагат да държите всичко за вашия домашен любимец на едно място. ..
80.90лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)