Меню
Кошница

ХРАНИ И ДОБАВКИ

        В категорията ще откриете храната подхождаща за вашето куче като порода, възраст и размер. Също така предлагаме добавки за пълноценното развитие на вашият любимец. Лечебни храни и витамини.

Марка: Megabone Инвентарен номер: 030147
 Испанска храна за кучета от икономичен клас.  Продава се насипно на кг. или на чувал 20 кг...
Започващ от 3.35лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014102
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Характеристика на nuevo Beef е високото съдържание на месо от 72%, което съдържа много ценни протеини. Перфектно балансиран и пълен с оптимални нива н..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014104
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Високо протеиновото пилешко месо с всички важни минерали генерира идеална хранителна основа за вашето куче. Nuevo Chicken е добре смилаем, с добро при..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014100
Nuevo Dog Junior Chicken and Beef  е висок клас консерва за подрастващи кучета на възраст от 1 до 12 месеца.  400 гр.За балансирано и пълноценно хранене, осигурява правилни нива на протеини, мазнини, минерали и витамини.Специялно разработена рецепта за подпомага имунитета и мобилността на ..
4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014110
Nuevo Dog Junior Chicken and Beef  е висок клас консерва за подрастващи кучета на възраст от 1 до 12 месеца.  За балансирано и пълноценно хранене, осигурява правилни нива на протеини, мазнини, минерали и витамини.Специялно разработена рецепта за подпомага имунитета и мобилността на ва..
7.30лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014101
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Основава се на протеинен източник на агнешко месо и храносмилателни въглехидрати от картофи. Nuevo Lamb е напълно балансирано хранене за вашето куче с истинско ..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014103
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Характеристика на Nuevo Venison e високото съдържание на месо, съчетано с нудъли и изискано масло от шафран. Шафрановото масло поддържа здра..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030136
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от всички породи, които се подлагат на интензивна физическа активност или са изложени на студ.Кучетата, които се подлагат на интензивна и повтаряща се физическа активност или живеят в студен климат, се нуждаят от диета с по-високи..
Започващ от 6.00лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030135
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кучета на възраст над 7 годиниПо-възрастните кучета в напреднала възраст се нуждаят от специална диета, адаптирана към техните нужди: грижа за ставите, контрол на теглото и витамини и минерали, за да се грижат за здравето си.NutriBest Adult 7+ год..
Започващ от 6.00лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030132
Пълноценна храна с агнешко и ориз за възрастни кучета от средни и големи породи.Здравословна и балансирана диета за кучета над 12 месеца.NutriBest Adult Lamb & Rice е първокласна храна, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари, така че вашето куче да расте здраво и жизнено ..
Започващ от 6.49лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030138
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от малки породи.Малките породи кучета са тези, които в зряла възраст могат да тежат до 10 кг.Поради тяхната анатомия хранителните нужди, които имат, са по-големи от тези за средни или големи кучета. Тяхната телесна маса е по-..
Започващ от 6.70лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030130
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за средни и големи породи възрастни кучета.Средно големи породи са тези, които в зряла възраст могат да тежат около 25 кг, като големите породи надвишават тази цифра.NutriBest Adult Chicken & Rice е първокласна храна за домашни любимци, създадена..
Започващ от 5.30лв
Показва 1 до 12 от 223 (19 страници)