Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Храни и добавки за кучета

В категорията ще откриете храната подхождаща за вашето куче като порода, възраст и размер. Също така предлагаме добавки за пълноценното развитие на вашият любимец. Лечебни храни и витамини.

Храни и добавки за кучета - основа за здравето и енергията на вашия четириног приятел

Защо е важно качественото хранене за кучетата?

Кучетата са не просто домашни любимци, те са част от семейството. Ето защо техното правилно и балансирано хранене е от съществено значение за тяхното здраве и добро самочувствие. В категорията "Храни и добавки за кучета" на сайта Zpets.bg ще намерите широка гама от продукти, които отговарят на всички нужди на вашето куче.

Какво предлагаме в тази категория?

  1. Пълноценни храни: Разнообразие от сухи и мокри храни, които са специално създадени, за да отговарят на хранителните нужди на кучета от различни породи, възрасти и с различен начин на живот.

  2. Диетични храни: Храни, формулирани за специфични здравословни състояния като алергии, наднормено тегло или стомашни проблеми.

  3. Витамини и добавки: Есенциални добавки, които подпомагат имунната система, подобряват козината, ставите и общото здравословно състояние на вашето куче.

Защо да изберете нас?

  • Качество и Гаранция: Всички продукти са избрани от водещи производители с доказано качество.
  • Разнообразие: Предлагаме продукти, които отговарят на различните нужди и предпочитания на вашите кучета.
  • Съвети и Препоръки: Нашите специалисти са на разположение да ви помогнат с избора на най-подходящата храна и добавки за вашето куче.

Поддържайте здравето и щастието на вашия четириног приятел

В ZPets.bg разбираме, че здравето и щастието на вашето куче са от първостепенно значение. Предлаганите от нас храни и добавки са ключът към дълголетието и енергията на вашия любимец. Открийте идеалната комбинация за вашето куче днес!

Марка: Megabone Инвентарен номер: 030147
Испанска храна за кучета от икономичен клас на страхотна цена.Пълноценна и балансирана храна за кучета в зряла възраст.Megabone CANIS със своите характеристики и състав, покрива изцяло нуждите на Вашето куче, като му осигурява необходимите хранителни вещества и енергия чрез лесно усвоима екструдиран..
Започващ от 3.35лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014102
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Характеристика на nuevo Beef е високото съдържание на месо от 72%, което съдържа много ценни протеини. Перфектно балансиран и пълен с оптимални нива н..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014104
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Високо протеиновото пилешко месо с всички важни минерали генерира идеална хранителна основа за вашето куче. Nuevo Chicken е добре смилаем, с добро при..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014100
Nuevo Dog Junior Chicken and Beef  е висок клас консерва за подрастващи кучета на възраст от 1 до 12 месеца.  400 гр.За балансирано и пълноценно хранене, осигурява правилни нива на протеини, мазнини, минерали и витамини.Специялно разработена рецепта за подпомага имунитета и мобилността на ..
4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014110
Nuevo Dog Junior Chicken and Beef  е висок клас консерва за подрастващи кучета на възраст от 1 до 12 месеца.  За балансирано и пълноценно хранене, осигурява правилни нива на протеини, мазнини, минерали и витамини.Специялно разработена рецепта за подпомага имунитета и мобилността на ва..
7.30лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014101
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Основава се на протеинен източник на агнешко месо и храносмилателни въглехидрати от картофи. Nuevo Lamb е напълно балансирано хранене за вашето куче с истинско ..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nuevo - Германия Инвентарен номер: 014103
Храна от висок клас Super Premium, която предоставя на  вашето куче  всички необходими хранителни вещества от които то се нуждае. Характеристика на Nuevo Venison e високото съдържание на месо, съчетано с нудъли и изискано масло от шафран. Шафрановото масло поддържа здра..
Започващ от 4.10лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030135
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета над 7 години.Nutribest Adult 7+ Years с пиле и ориз е висококачествена храна за домашни любимци, разработена от нашите експерти по хранене и ветеринари, така че вашето куче да остане здраво и изпълнено с живот, докато се радва на ..
Започващ от 6.60лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030136
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета над 12 месеца.Nutribest Activity Chicken and Rice е висококачествена храна за домашни любимци, разработена от нашите експерти по хранене и ветеринари, така че вашето куче да расте здраво и пълно с живот, докато се радва на идеално..
Започващ от 6.50лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030132-03
Пълноценна храна за домашни любимци със свинско месо и ориз е предназначена за възрастни кучета над 12 месечна възраст.Nutribest Adult с иберийско свинско месо и ориз е висококачествена храна за домашни любимци, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари, за да расте вашето куче ..
Започващ от 7.20лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030132
Пълноценна храна за домашни любимци с агнешко месо и ориз е предназначена за възрастни кучета над 12 месечна възраст.Nutribest Adult Lamb and Rice е висококачествена храна за домашни любимци, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари за вашето куче да расте здраво и жизнено и да..
Започващ от 7.20лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030138
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета от малки породи над 12 месечна възраст.Nutribest Adult Mini с пиле и ориз е висококачествена храна за домашни любимци, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари, за да расте вашето куче здраво и жизнено и да с..
Започващ от 7.20лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030130
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за възрастни кучета над12 месеца.Nutribest Adult Chicken and Rice е висококачествена храна за домашни любимци, формулирана от нашите експерти по хранене и ветеринарни лекари, за да расте вашето куче здраво и жизнено и да се радва на оптимално здраве...
Започващ от 5.75лв
Марка: Nutribest Инвентарен номер: 030133
Пълноценна храна за домашни любимци с пиле и ориз за кученца по малки от 12 месеца.Nutribest Puppy с пиле и ориз е висококачествена храна за домашни любимци, разработена от нашите експерти по хранене и ветеринари, така че вашето куче да расте здраво и пълно с живот, докато се радва на идеално здраве..
Започващ от 7.30лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030161
Храна от супер премиум клас за възрастни кучета от всички породи. Това е превъзходна антиоксидантна формула, много пълна, за да помогне за предотвратяване на износването на организма и окисляването на клетките. Продължаващата му употреба благоприятства защитата на защитните сили и имунната сист..
Започващ от 8.90лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030162
Пълноценна храна за възрастни кучета от всички породи с висока физическа активност.Това е превъзходна антиоксидантна формула, много пълна, за да помогне за предотвратяване на износването на организма и окисляването на клетките. Продължаващата му употреба благоприятства защитата на защитните сили и и..
Започващ от 10.10лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030163
Пълноценна храна за кученца от всички породи на възраст над два месеца.Това е превъзходна антиоксидантна формула, много пълна, за да помогне за предотвратяване на износването на организма и окисляването на клетките. Продължаващата му употреба благоприятства защитата на защитните сили и имунната сист..
Започващ от 10.00лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030165
Пълноценна храна за възрастни кучета от всички породи с хранителна чувствителност.Създадена по усъвършенствана, много пълна антиоксидантна формула, която помага за предотвратяване на износването на тялото и окислителния процес на клетките. Продължителната му употреба благоприятства защитата на защит..
Започващ от 9.80лв
Марка: Professional Picart Инвентарен номер: 030164
Пълноценна храна за домашни любимци за кученца до два месеца и бъдещи майки през последната трета от бременността и по време на кърмене.Това е превъзходна антиоксидантна формула, много пълна, за да помогне за предотвратяване на износването на организма и окисляването на клетките. Продължаващата му у..
Започващ от 10.65лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031251
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за кучета в зряла и напреднала възраст порода Чихуахуа, над 8 месечна възраст. Изключителен вкус Стимулира апетита и на най-капризните кучета, благодарение на специално подбраните съставки и аромати и адаптирани форма и размер на гранулите. Намалява..
Започващ от 12.35лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031249
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Чихуахуа до 8 месечна възраст. ВИСОКА УВКОСЕНОСТ - CHIHUAHUA JUNIOR задоволява апетита на кучето Чихуахуа, благодарение на комбинацията от три фактора: адаптирани форма и размер на гранулата, специални формули и подбрани вкусо..
Започващ от 12.50лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031222
По време на растежа се изгражда скелета на кученцето. То наддава със 130 г/ден, като до 5 месечна възраст е достигнало 50% от теглото на зряло куче. Заедно с това започва растежа на постоянните зъби, който приключва напълно на около 7 месечна възраст. Развитие на скелета и оформяне на мускулатурата ..
Започващ от 11.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031220-02
Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и порастване до два месеца.Start Complex: Храносмилателна безопасност - Естествени ..
Започващ от 12.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031217
 Пълноценна храна за кучета от средните породи (тегло от 11 до 25 кг ). Над 12 месечна възраст. ЕСТЕСТВЕНИ ЗАЩИТИ - Помага поддържането на естествените защити на кучето, благодарение на комплекс от антиоксиданти и мано-олиго-захариди. ВИСОКА УСВОЯЕМОСТ - Подпомага създаването на оптимал..
Започващ от 10.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031215
Пълноценна храна за кученца от средните породи (тегло в зряла възраст от 11 до 25 кг) - До 12 месечна възраст. Помага за изграждане на силна имунна защита благодарение на патентован комплекс от антиоксиданти (витамини Е и С, таурин и лутеин) и мано-олигозахариди Осигурява хармоничен растеж. Посреща ..
Започващ от 11.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031214-01
Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и порастване до два месеца.Start Complex: Храносмилателна безопасност - Естествени ..
Започващ от 13.25лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031212
Храната за кучетата от дребните породи трябва да задоволява напълно високите им енергийни нужди, да подпомага поддържането на козината, непрестанно атакувана от замърсяването в града или неблагоприятни климатични условия. Значителни енергийни нужди. Поради малкия си размер миниатюрните кучета имат п..
Започващ от 13.60лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031202
Специална формула помагаща за изграждането на естествените защитни сили на кученцата от дребните породи. Патентован синергичен комплекс от антиоксиданти (витамини Е и С, таурин и лутеин) за усилване на имунната защита. Мано-олигозахариди за стимулиране образуването на антитела в чревната лигавица и ..
Започващ от 14.95лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031200-01
Храна за новородени мини породи кучета, подходяща също така и за майката.Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и пораства..
Започващ от 16.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031241-08
Royal Canin Pomeranian Adult е подходяща за ежедневно хранене, тъй като съставът на тази суха храна е специално съобразен със специфичните потребности на породата.Суха храна за померани в зряла възраст над 12 месецаСпециална рецепта: оптимално съобразена със специфичните потребности на породата..
Започващ от 12.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031241
Пълноценна храна за куче, специално създадена за Мопсове в зряла и напреднала възраст - Над 10 месечна възраст.ЗДРАВА КОЖА- Помага за поддържане "бариерната" роля на кожата (специален комплекс) и поддържане здравето на кожата (EPA & DHA).МУСКУЛЕН ТОНУС - Помага за поддържането на мускулния тонус..
31.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031213-14
Храна за възрастни кучета от супер мини породи.Захапката на малките породи кучета е с много гъсто разположени зъби. Между тях могат да се наслоят бактерии или остатъци от суха храна, които предизвикват появата на зъбен камък. Малките породи се нуждаят и от балансирана храна, която щади храносмилател..
Започващ от 10.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031213-10
При раждането, кученцата от миниатюрните породи тежат само няколко стотин грама… но растежът през първите им 3 месеца е интензивен. Следва втори етап на по-бавен растеж, който приключва около 10-ия месец. През тези първи месеци от живота, добре балансираното и адаптирано хранене е от съществена важн..
Започващ от 12.30лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031238
Пълноценна храна специално за зрели и възрастни кучета от породата Йоркширски Териер над 10 месечна възраст. Красива козина, Комбинираното действие на поречевото масло и биотина подсилват блясъка и мекотата на козината. Патентования комплекс “интензивен цвят” подсилва цвета на козината. Помага за из..
Започващ от 12.00лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031236
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Йоркширски териер до 10 месечна възраст. За интензивен растеж, Задоволява нуждите на късия и интензивен растеж, чрез високо съдържание на мазнини и оптимално съдържание на протеини. Допринася правилната минерализация на костите, ..
Започващ от 12.30лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030129-07
Храна за домашни любимци без ГЛУТЕН с прясна сьомга, за възрастни кучета от всички породи.Ако подозирате, че вашето куче има хранителна непоносимост или някакъв друг вид храносмилателна чувствителност, или друг вид кожен проблем, опитайте продукта Picart Select Grain Free Salmon  за възрастни к..
Започващ от 10.70лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030107
Пълноценна храна с пиле и ориз за големи породи кучета над 24 месеца.Възрастните кучета от едри породи се смятат такива след 2-годишна възраст и тежащи над 25 кг.SELECT Adult Maxi е създадена от нашите диетолози и ветеринари по средиземноморската рецепта. Високото му съдържание на първокачествено пи..
Започващ от 8.80лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030101
Пълноценна храна с пиле и ориз за средно големи кучета над 12 месеца.Средно големите породи са тези, които в зряла възраст, от 12 месеца нататък, тежат между 11 и 25 кг.Picart Select ADULT MEDIUM с пиле и ориз е предназначен да задоволи нуждите на вашето куче и да поддържа оптимално физическо и здра..
Започващ от 8.40лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108-08
Пълноценна храна с агнешко и ориз за дребни породи възрастни кучета над 11 месеца.Мини кучетата имат висок енергиен прием и сравнително малък стомах, така че се нуждаят от храна с висока хранителна стойност, с витамини и минерали, които им помагат да поддържат добро здраве на зъбите, сърцето, ставит..
Започващ от 12.49лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108-12
Picart Select MINI LIGHT – кастрирани с пиле и ориз е висококачесвена храна за кучета от Супер Премиум Клас.Пълноценна храна с пиле и ориз за възрастни кучета от дребни породи с тенденция към наднормено тегло, от 11 месеца.Мини кучетата имат висока консумация на енергия и сравнително ..
Започващ от 11.10лв
Показва 1 до 40 от 226 (6 страници)