Меню
Кошница

Megabone

Марка: Megabone Инвентарен номер: 030147
Испанска храна за кучета от икономичен клас на страхотна цена.Пълноценна и балансирана храна за кучета в зряла възраст.Megabone CANIS със своите характеристики и състав, покрива изцяло нуждите на Вашето куче, като му осигурява необходимите хранителни вещества и енергия чрез лесно усвоима екструдиран..
Започващ от 3.35лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 040120
Пълноценна и балансирана храна за възрастни котки от всички породи.Megabone Mix Complet е храна за възрастни котки с нормална ежедневна физическа активност. Неговите съставки гарантират добър вкус, осигурявайки всички хранителни вещества, витамини и минерали, от които вашата котка ще се нуждае ..
Започващ от 4.85лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 040121
Пълноценна и балансирана храна за възрастни котки от всички породи.Megabone Point Cat е храна за възрастни котки с нормална ежедневна физическа активност. Неговите съставки осигуряват както страхотен вкус, така и всички хранителни вещества, витамини и минерали, от които вашата котка ще се нужда..
Започващ от 4.85лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-03
Пълноценна и балансирана храна за кучета в зряла възраст над една година от всички породи, с нормална ежедневна активност.Благодарение на своите характеристики, външен вид и състав, той напълно покрива нуждите на вашето куче, осигурявайки необходимите хранителни вещества и енергия чрез високоусвоим..
Започващ от 3.60лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-05
Megabone Energy е идеална храна за възрастни кучета/над 12 месеца/ с висока физическа активност . Подходящ е и за състезателни и работни кучета.Качеството на използваните съставки , заедно с процеса на екструзия, правят Megabone Energy високо усвоим продукт, който осигурява енергията, от която се ну..
Започващ от 4.80лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143-07
Пълноценна и балансирана храна за възрастни кучета /над 12 месеца/ подложени на ежедневна ВИСОКИ нива на активност. Идеален е и за изложбени и работни кучета.Качеството на използваните съставки, заедно с процеса на екструдиране, означават, че Megabone High Energy е лесно усвоима храна за домашн..
Започващ от 5.35лв
Марка: Megabone Инвентарен номер: 030143
Megabone Puppy осигурява всички хранителни вещества , от които вашият домашен любимец се нуждае в този важен момент на растеж. Създаден е с повече протеини и съдържание на мазнини за подпомагане на растежа .Размерът на гранулите е адаптиран към челюстта на кученцата, улеснява правилното дъвчене и по..
Започващ от 4.99лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)