Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Постелки за пред тоалетната

Килимче за лапички, постелка за пред котешка тоалетна, двуслойна постлелка... за какво служат тези неща?

Както повечето предмети от бита, пълнителят за котешката тоалетна има свое специално място - в съдчето. Това означава, че не трябва да се разпръсква из цялата ви къща или да остава по пода и килима ви.  Килимчетата/ постелките за пред котешка тоалетна на Zpets улесняват почистването и отстраняването и предпазват вашия пухкав котешки приятел от оставяне на следа от котешка тоалетна, където и да отиде.

 Подложките за котешка тоалетна държат отпадъците в съдчето, за разлика от лапите на вашата котка или дори по-лошо - вашия килим.  Тези лесни за почистване постелки са с нехлъзгащо се дъно, за да не се пързалят. Zpets помага лесно да предоставите на вашата котка пространство, което е здравословно и безопасно за нея – и за вашето семейство.

При нас може да намерите подложки за пред котешката тоалетна в различни размери, цветове и форми. Имаме стандартни PVC постелки тип изтривалка, също така предлагаме и луксозни двуслойни задържащи пълнителя на котешката тоалетна далеч от лапите на котето Ви.

Инвентарен номер: 400132-01
Пoстелка за почистване на котешки лапички е направена от специална материя, която задържа между двата пласта полепналите остатъци по лапичките на котката Ви. Поставете тази постелка пред входа на котешката тоалетна и запазете къщата си чиста. Размери:S - 30х30 см - черна или кафяваM - 50х40 см ..
Започващ от 23.90лв
Инвентарен номер: 400132-11
Пoстелка за почистване на котешки лапички е направена от специална материя, която задържа между двата пласта полепналите остатъци по лапичките на котката Ви. Поставете тази постелка пред входа на котешката тоалетна и запазете къщата си чиста. Залепяща се материя за предотвратяване на приплъзването и..
40.49лв
Инвентарен номер: 400132-12
Пoстелка за почистване на котешки лапички е направена от специална материя, която задържа между двата пласта полепналите остатъци по лапичките на котката Ви. Поставете тази постелка пред входа на котешката тоалетна и запазете къщата си чиста. Залепяща се материя за предотвратяване на приплъзването и..
40.49лв
Инвентарен номер: 400131-03
Пoстелка за почистване на котешки лапички е направена от специална материя, която задържа полепналите остатъци по лапичките на котката Ви. Поставете тази постелка пред входа на котешката тоалетна и запазете къщата си чиста. Размери 59х35 см.Предлагана в няколко цвята. За изброр на цвят моля, на..
10.90лв
Инвентарен номер: 400131-11
Пoстелка за почистване на котешки лапички е направена от специална материя, която задържа полепналите остатъци по лапичките на котката Ви. Поставете тази постелка пред входа на котешката тоалетна и запазете къщата си чиста. Предлага се няколко размера:S - 30х30 смM- 55х40 смL - 65х46 см..
Започващ от 13.90лв
Инвентарен номер: 400131-01
Характеристики: - PVC материалът e мек и стабилен, което е добре за вашия домашен любимец. -  Фина изработка, издръжлив и красив външен вид. - Ефективно задържа мръсотия, петна от вода и котешка тоалетна, като поддържа пода чист и сух. - Забавен и атрактивен дизайн, вашият д..
Започващ от 6.29лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)