Меню
Кошница

Новини RSS Feed

14 Nov Как да храним куче с наднормено тегло: Пътеводител на здравословното хранене
0 38
Повечето стопани на кучета са наясно, че здравето на техния любимец зависи от тях. Както при хората, така и при кучетата, наднорменото тегло може да доведе до различни здравословни проблеми. В тази статия ще разгледаме кои храни са най-подходящи за к..
03 Nov NUTRIBEST с нова подобрена формула и вече в Супер Премиум клас храни за кучета
Zdravko 0 93
Представяме ви обновената гама Nutribest, семейството на храни за кучета с високо премиум качество на Picart за вашия домашен любимец.Испанската марка за кучешки храни Picart винаги са се стремяли да осигуряват пълноценна и балансирана диета за кучет..
20 Sep Вижте кои са 5-те най-необходими дрехи за кучета
0 149
Дрехите за кучета са много топли, удобни и практични, което ги прави предпочитани от все повече стопани. Причината е това, че в страните с умерен и студен климат, все повече се появяват представители на топлолюбиви породи кучета. Освен за защита от с..
29 Sep Защо трябва да обличаме кучетата
0 237
Независимо дали кучето Ви има нужда от дълги разходки или Вие желаете да прекарвате повече време навън с него, в студените зимни дни, домашният Ви любимец трябва да е добре защитен.Дрехите през студените дни са особено важни за малки и средни породи ..
29 Sep CitiKitty обучение за котка
0 259
Може ли котката Ви да използва стандартна тоалетна?Да възможно е и то само за 2 седмици обучение.Омръзнало ли Ви е от постоянното замърсяване и миризма около котешката тоалетна чиния? Разходи за пълнители, ароматизатори, съдове и лопатки за котешки т..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)