Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

ВИТАМИНИ И ДОБАВКИ ЗА КОТКИ

Понякога котките се нуждаят от котешки витамини и добавки към диетата им, за да се грижат за специфични здравословни състояния или просто да поддържат силата и здравето си. Това генерално допринася за да могат да живеят най-добре. Собствениците на домашни любимци могат да намерят котешки витамини, малцови пасти, котешка трева и добавки, от които се нуждаят в Zpets.

Не забравяйте, да се консултирате с вашия ветеринарен лекар, преди да направите промени в диетата на вашата котка.

Нашата селекция от витамини и добавки за котки спомага за поддържането на различни здравословни съображения, включително:

 •  Алергии
 •  Грижа за пикочния мехур
 •  Храносмилателна грижа
 •  Стомашно-чревна грижа
 •  Общо здраве
 •  Контрол на топките косми
 •  Грижа за тазобедрена става/стави
 •  Имунна подкрепа
 •  Здраве на кожата/козината
 •  Грижа за стрес/успокояване
 •  Грижа за теглото
 •  И още много други

 Нуждаете се от други продукти за грижа за зъбите и здравето на котките, докато пазарувате?  Zpets предлага и четки и пасти за зъби за котки, лакомства за зъби за котки, храни за космени топки, заместители на котешко мляко и др.

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 060927
Допълваща храна за котки - вкусно лакомство със сирене. Кръглите котешки сиренца са предпочитано лакомство за всяка котка. Възбуждат естествения инстинкт за игра и лов и доставят неподправено удоволствие на Вашето коте, като едновременно с това снабдяват организма му с ценни витамини. Опак..
3.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 400902
Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с кръгла форма, провокираща желанието за игра, с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по този начин осигурява отл..
Започващ от 3.89лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064011
Хранителна паста с витамини за котки. Състав: Растителни субпродукти, масла и мазнини, месо и странични животински продукти. Опаковка от 100 грама...
8.69лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071415
Kitty’s Junior – Котешки сърчица за малки котенца Предлагат се разфасовки от 150 и 1 000 бр. Добавка към храната за котки. Съдържа витамини и минерали, които са необходими за здравословното развитие на младите котенца. Перфектен деликатес за млади котета над 6 седмична възраст. Добавения..
7.02лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071414
Котешките сърца с Биотин+Таурин, рибките с протеин и мишките със сирене съдържат много витамини.Таурина е за сърцето, жлъчката мозъка и очите.Биотина за здрава кожа и козина.Протеина подържа Вашата котка здрава а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни. Дозировка 3-6 таблетки днев..
9.68лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071412
Kitty’s – Котешки сърчица – добавка към храната за котки. Предлага се в разфасовки от 75, 180 и 750 бр. Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретината и проблеми с оч..
Започващ от 6.29лв
Инвентарен номер: 400105-11
Нов, иновативен начин /Soilless/ за отглеждане на любимата за всички котки трева.Предлага се с 5 пакетчета семена и елепсовидно съдче, подходящо за безпочвено отглеждане.Засаждането на котешка трева никога не е било по-лесно. Просто махнете капака, добавете вода до ръба на съдчето и поръсете 2 пакет..
Започващ от 3.49лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061408
Beaphar малцова паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването  на топки косми в стомаха на котката. Beaphar създадохда паста с важните за козината Omega 3 & Om..
7.26лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061406
Beaphar Дуо - Малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването на топки косми в стомаха на котката. При по нататъшното изхвърляне на космите обаче могат да се появя..
12.98лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064010
Допълнителна храна за възрастни котки. Подпомага премахването на космените топки от стомашно-чревния тракт по естествен начин. Състав:Растителни странични продукти (60% малц), масла и мазнини, мляко и млечни продукти (1% сирене), месо и странични животински продукти, риба и рибни странични..
8.03лв
Семена за трева за Котки Fresh Карагьозов Семена за трева за Котки Fresh Карагьозов
-11 %
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 400102
Семена за сеене на Котешка трева. Просто засадете семената под 2 см почвена смес и поливайте ежедневно. След няколко дни тревата ще започне да расте и котката Ви ще има постоянен източник на Котешка трева за дъвчене...
1.59лв 1.79лв
Марка: Fresh dog and cat Инвентарен номер: 400101
Семена в почвена смес за котешка трева. Контейнер с капак и готов за употреба. Започнете да поливате ежедневно и до няколко дни тревата ще започне да расте. За котките е много полезно и важно да разполагат с трева за дъвчене...
2.09лв
Инвентарен номер: 400104
Семена в почвена смес за котешка трева. Контейнер тип саксия готов за употреба.Разпределете семената равномерно върху малко повече от половината почвена смес и засипете отгоре с останалата часта. Започнете да поливате ежедневно и до няколко дни тревата ще започне да расте. За котките е много полезно..
2.70лв
Инвентарен номер: 400104
Керамична саксия, семена и почвена смес съченани в готов за употреба сет. Котешката трева е почти задължително допълнение към храненето на Вашата котка, което подобрява храносмилането. Комплектът съдържа 2 пакетчета семена за котешка трева, 120 гр почва и керамична саксия за засаждане на семената.На..
4.90лв
Трева за котки в саксия Трева за котки в саксия
-21 %
Инвентарен номер: 400105
Семена в почвена смес за котешка трева. Контейнер тип саксия готов за употреба. Започнете да поливате ежедневно и до няколко дни тревата ще започне да расте. За котките е много полезно и важно да разполагат с трева за дъвчене.Трева за котки - саксия се предлага в комплект с 2 пакетчета семена, коет ..
2.99лв 3.80лв
Инвентарен номер: 070100-05
Сухо мляко за котки HOWBONE, Goat's milk  e богато на хранителни вещества.Консултирайте се с ветеринар преди употреба. Не е за човешка консумация. Да се държи далеч от деца.Указания за разтваряне: •  Разтворете 1 част от сухото мляко, с 2 части топла вода  (1 част = чаена лъжица)..
1.75лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)