Меню
Кошница

Beaphar

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311440
Капки за приучване на домашния любимец къде да се изхожда. Идеален способ да научите кучето си да пишка на санитарна подложка. Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужнит..
18.90лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311442-02
Beaphar Behave Spray отблъскващ спрей за котки е предназначен за коригиране на поведението на котки в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, което е неприятна за котките, и вашият домашен любимец избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave.  Той е напълно безв..
21.89лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 060927
Допълваща храна за котки - вкусно лакомство със сирене. Кръглите котешки сиренца са предпочитано лакомство за всяка котка. Възбуждат естествения инстинкт за игра и лов и доставят неподправено удоволствие на Вашето коте, като едновременно с това снабдяват организма му с ценни витамини. Опак..
3.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 400902
Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с кръгла форма, провокираща желанието за игра, с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по този начин осигурява отл..
Започващ от 3.89лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311441
Play spray помага за дресиране на котки и котенца. Той може да бъде използван за да тренира котката да не съсипва вашето обзавеждане. Използвайте спрея за да направите играчките, котешките драскала и други предмети подходящи за острене на нокти атрактивни. Инструкция за употреба: Напръскайте мяс..
17.82лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 511417
Xtra Vital пясъчна баня за чинчили на марката Биафар. Пясъчна баня за чинчила в удобна за употреба пластмасова бутилка с широко гърло с обем 2 литра и тежи 1.5 кг.Чинчилата обича да се "къпе" в пясък, като по този начин почиства козината си. Пясъкът абсорбира влагата и мазнините, които се отдел..
13.99лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 511418
Ароматизаторът за гризачи на Биафар е абсорбира успешно неприятните миризми от клетката на Вашия четириног домашен любимец. Просто поставете от препарата на пода на клетката или къщичката на вашия гризач, особено на местата, които обикновено използват за тоалетна. Продуктът действа най-добре ако се ..
16.69лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064011
Хранителна паста с витамини за котки. Състав: Растителни субпродукти, масла и мазнини, месо и странични животински продукти. Опаковка от 100 грама...
8.69лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071405
Вкусни таблетки съставени от натурални съставки, обогатени на витамини,минерали и микроелементи.Съдържат биотин и таурин. Таурин, Тази многоклетъчна аминокиселина участва в детоксификацията,защитата на клетъчните мембрани, регулирането на кръвното налягане поддържането на структорния протеин в муску..
10.77лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071404
Добавка към храната за кучета Предлагат се в разфасовки от 75 и 180 бр. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини. Те са перфектно лакомство за кучетата..
Започващ от 6.17лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071415
Kitty’s Junior – Котешки сърчица за малки котенца Предлагат се разфасовки от 150 и 1 000 бр. Добавка към храната за котки. Съдържа витамини и минерали, които са необходими за здравословното развитие на младите котенца. Перфектен деликатес за млади котета над 6 седмична възраст. Добавения..
7.02лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071414
Котешките сърца с Биотин+Таурин, рибките с протеин и мишките със сирене съдържат много витамини.Таурина е за сърцето, жлъчката мозъка и очите.Биотина за здрава кожа и козина.Протеина подържа Вашата котка здрава а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни. Дозировка 3-6 таблетки днев..
9.68лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071412
Kitty’s – Котешки сърчица – добавка към храната за котки. Предлага се в разфасовки от 75, 180 и 750 бр. Taurinе ( C2H7NO3S ) e от изключителна важност за здравето на котките. Те не могат да го синтезират в организма си. Липсата му води до бавно увреждане на ретината и проблеми с оч..
Започващ от 6.29лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061408
Beaphar малцова паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването  на топки косми в стомаха на котката. Beaphar създадохда паста с важните за козината Omega 3 & Om..
7.26лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 061406
Beaphar Дуо - Малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха,което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действуват основно за предотвратяване образуването на топки косми в стомаха на котката. При по нататъшното изхвърляне на космите обаче могат да се появя..
12.98лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064010
Допълнителна храна за възрастни котки. Подпомага премахването на космените топки от стомашно-чревния тракт по естествен начин. Състав:Растителни странични продукти (60% малц), масла и мазнини, мляко и млечни продукти (1% сирене), месо и странични животински продукти, риба и рибни странични..
8.03лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071402
ТОП 10.Мултивитамини с L-carnitine за кучета. Втамините,минералните соли и микроелементите повишават жизненият тонус и съпротивителните сили на организма.ТОП 10 подпомага правилното развитие на скелета и зъбите на младите кучета, придава пищност на козината и блясък на очите. При по -възрастните куч..
Започващ от 18.03лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311442-01
За коригиране на поведението на кучета в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, която вашето куче намира за неприятна и то избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave. Beaphar Pet Behave Spray не съдържа никакви вредни химикали и е безопасен за деца и домашни любим..
19.90лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448-04
Beaphar BIO Ear Cleaner е лосион за почистване на уши с био лимон, лавандула и алое вера.Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околната среда. Те имат етикета I’m Green™, което означава:- Бутилки и тубички, направени от 100% възобновяеми матер..
19.99лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448-03
Beaphar BIO Eye Cleaner е лосион за почистване на очи с био синя боровинка, хамамелис и роза.Козметичната гама Beaphar BIO е опакована изцяло в рециклируеми бутилки, които са по-щадящи за околната среда. Те имат етикета I’m Green™, което означава:- Бутилки и тубички, направени от 100% възобновяеми м..
18.59лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311451
Лесна за употреба течна паста за зъби без нужда от четка.Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозооксидаза, пастата съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този н..
13.49лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311452
Beaphar Mouth Wash вода за уста се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактериите и остатъците от храна причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а оттам и на поява на лош дъх. Beaphar Mouth Wash&nb..
18.59лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311460
Специално разработена формула, която позволява да се премахнат 99,9% от бактериите, причиняващи неприятна миризма около местообитанието на домашния любимец. Освен че напълно премахва неприятните миризми, той е ефективен и срещу вредни патогени, които не се виждат с невъоръжено око. Спреят осигурява ..
20.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311463
Преди употреба: Разклатете добре и нанесете малко количество върху незабележимо място, оставете да изсъхне за да проверите за евентуална промяна в цвета на повърхността. Използвайте прахосмукачка за да премахнете останалите замърсявания и власинки.Употреба: Добавете от продукта към почиств..
20.39лв 21.45лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311464
Simple Solution Multi-Surface Disinfectant , 750мл - дезинфектант срещу вируси.Ефективен срещу Коронавирус - в рамките на 60 секунди.Ефективен срещу норовирус, котешки калицивирус, грип А (H1N1 свински грип), салмонела, Трихофития.Дълготрайна защита.Почиства, дезинфекцира и ароматизира.Не съдържа бе..
26.90лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311462
Специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира. Оцветява урината. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерия, бетон и всички други издържащи на вода повърхнос..
19.90лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311461
Спрей за котки Simple Solution Stain & Odour Remover е безупречен в отстраняването на упорити петна и неприятни миризми, причинени от мъркащи любимци. Направен е по уникална формула, която съчетава пробактерии и ензими. Можете да го намерите в опаковки от по 750 мл.Спрей за котки ..
16.39лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311459
Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна, причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спреят дава антибактериална защита за домашния ви любимец и вашето семейство за 24 часа. Също е ефективен срещ..
17.49лв 19.25лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448-02
Лесен за нанасяне, не се нуждае от четка и кучетата харесват вкусa на черен дроб. Три ензимна формула под формата на гел:1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций, а след това и в зъбен камък;2/ Амилоглюкози..
12.89лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448-00
Oftal с добавени МСМ е специално разработен, за да успокоява и почиства очите на котките и кучетата. Oftal помага за насърчаване на механизма за самоочистване на очите и измиването им от прах, кал и други замърсявания. МСМ е натурален източник на сяра и при редовна употреба, доказано ..
17.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448-01
Eye Gel съдържа витамин А, който помага за освежаване и овлажняването на очите и съединителната тъкан. Също така помага за облекчаване на раздразнението на очите. Подходящ за кучета и коткиСъдържа 5 мл гел. ..
11.49лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311446
Средство за премахване на неугледните петна по козината около очите, причинени от сълзи или замърсяване. Подходящ за кучета, котки и малки кученца. Подходящ и за бели кучета. Инструкция за употреба: Намокрете обилно тампон с памук с Beaphar Oftal и внимателно почистете засегнатите части. 50 ..
12.59лв 12.98лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311448
Препарат за почистване на ушите на кучета, котки и дребни гризачи над 12-седмична възраст. Съдържа MSM ( хипоалергенна сяра ). При използване два пъти седмично предпазвате ушите от ушна кал. Тя предлага подходяща среда за развитие на червеи и кърлежи, които предизвикват гноясване и инфекции. Оп..
16.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311432
Използвайте сухия шампоан за почистване на козина лесно и бързо. Удобно за по-чета употреба без нуждата от вода. За почистване на козината на кучетата без използване на вода.Напръсква се козината, след което се разтрива и избърсва с памучна кърпа.Козината остава свежа и чиста с приатен аромат. Идеал..
17.90лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071420-02
Сухо мляко за бебета кученца. Пълен заместител на мляко за новородени и осиротели кученца. Съдържащо DHA, основни витамини и минерали, Beaphar Lactol Puppy Milk осигурява най-добрия старт в живота на малките кученца. Подходящ за отбиване, бременни или кърмещи кучки и болни или възстановяващи се куче..
20.90лв
Показва 1 до 35 от 35 (1 страници)