Меню
Кошница

Beaphar

Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311440
Капки за приучване на домашния любимец къде да се изхожда. Идеален способ да научите кучето си да пишка на санитарна подложка. Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужнит..
17.82лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311442-02
Beaphar Behave Spray отблъскващ спрей за котки е предназначен за коригиране на поведението на котки в дома. Този спрей съдържа безопасна субстанция, което е неприятна за котките, и вашият домашен любимец избягва да драска и дъвче местата напръскани с Pet Behave.  Той е напълно безв..
21.89лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 060927
Допълваща храна за котки - вкусно лакомство със сирене. Кръглите котешки сиренца са предпочитано лакомство за всяка котка. Възбуждат естествения инстинкт за игра и лов и доставят неподправено удоволствие на Вашето коте, като едновременно с това снабдяват организма му с ценни витамини. Опак..
3.19лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 400902
Тревните таблетки за котки са изключително вкусно лакомство с кръгла форма, провокираща желанието за игра, с високо съдържание на котешка трева. Котешката трева снабдява организма на животното с необходимите му амино киселини, минерали, микроелементи и витамини, като по този начин осигурява отл..
Започващ от 3.21лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 311441
Play spray помага за дресиране на котки и котенца. Той може да бъде използван за да тренира котката да не съсипва вашето обзавеждане. Използвайте спрея за да направите играчките, котешките драскала и други предмети подходящи за острене на нокти атрактивни. Инструкция за употреба: Напръскайте мяс..
17.82лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 064011
Хранителна паста с витамини за котки. Състав: Растителни субпродукти, масла и мазнини, месо и странични животински продукти. Опаковка от 100 грама...
8.69лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071406
Добавка към храната за кучета. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини.Т е са перфектно лакомство за кучетата. Дозировка: Давайте по 6-8 таблетки днев..
7.50лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071405
Вкусни таблетки съставени от натурални съставки, обогатени на витамини,минерали и микроелементи.Съдържат биотин и таурин. Таурин, Тази многоклетъчна аминокиселина участва в детоксификацията,защитата на клетъчните мембрани, регулирането на кръвното налягане поддържането на структорния протеин в муску..
10.77лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071404
Добавка към храната за кучета Предлагат се в разфасовки от 75 и 180 бр. Кучешките сърчица с биотин оказват благоприятно въздействие върху кожата и козината на вашето куче. Сърчицата са богати на витамин В- екстракт от мая, витамин С,Е и и широк кръг от витамини. Те са перфектно лакомство за кучетата..
Започващ от 6.17лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071415
Kitty’s Junior – Котешки сърчица за малки котенца Предлагат се разфасовки от 150 и 1 000 бр. Добавка към храната за котки. Съдържа витамини и минерали, които са необходими за здравословното развитие на младите котенца. Перфектен деликатес за млади котета над 6 седмична възраст. Добавения..
7.02лв
Марка: Beaphar Инвентарен номер: 071414
Котешките сърца с Биотин+Таурин, рибките с протеин и мишките със сирене съдържат много витамини.Таурина е за сърцето, жлъчката мозъка и очите.Биотина за здрава кожа и козина.Протеина подържа Вашата котка здрава а сиренето е за по-добър вкус.Всичките здравословни и вкусни. Дозировка 3-6 таблетки днев..
9.68лв
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)