Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Хигиенни и помощни средства за куче

Хигиената в дома с кученце...

Известно за кученцата е, че са сладки и пухкави, но понякога могат да замърсят дома ви чрез маркиране или неволно изпускане на урина.  Ако вашето кученце или куче  прави бъркотия или две, вие сте попаднали на правилното място.  Zpets разполага с всички необходими средства за почистване на домашни любимци, от които се нуждаете, за да почистите след вашия кучешки другар.  Ние улесняваме намирането на всички консумативи за почистване на кучета, от които се нуждаете, за да подредите след вашия космат най-добър приятел.  От методи и продукти за отстраняване на косми от кучета до препарати за премахване на петна и миризми, прахосмукачки за косми от домашни любимци и други, Zpets ще ви помогне в избора.

Какви хигиенни и помощни средства за куче има в нашия онлайн зоомагазин?

Тук може да намерите широка гама от спомагателни аксесоари за Вашето куче. Приспособления при къпане, рязане на нокти, кърмене на малки кучета, изкуствени нокти, лепило за гризачи, предпазни яки, различни видове ортопедични и подпомагащи ставите продукти, гащи и други хигиенни пособия и много други.

Без значение колко добро е вашето скъпоценно кученце, не може да се отрече , че понякога те оставят козина след себе си.  Добрата новина е, че Zpets.bg разполага с всички най-добри и необходими инструменти за премахване на космите на кучето от вашите дрехи, мебели и подове. С нашата колекция от уреди и аксесоари за премахване на косми от домашни любимци, включително различни размери четки за мъх и ръкавици за козина, миещи ролки и други Вие ще намерите идеалния начин да почистите дома си от козината. При нас има и специализирани препарати за борбата с миризмата и петната оставяни от домашните любимци

Хигиенни и помощни средства за куче
Инвентарен номер: 390164-15
Почистете лапите на Вашето куче след разходка, бързо и лесно. Специалното приспособление има гумени иглички, които с помощта на водата в контейнера почистват прахта и калта по лапите на Вашето куче и запазват дома Ви чист.  Просто налейте малко вода в контейнера, поставете и завъртете леко вся..
Започващ от 14.99лв
Инвентарен номер: 390164-10
Изкъпете Вашия домашен любимец лесно и бързо. Специалното приспособление има гумен гъба с бодли за лесно измиване, прикачена към маркуч, който може лесно да свържите с бърза връзка към стандартни тръби или кранчета 1/2 или 3/4. Гуменото приспособление се привързва към ръката и лесно изплаквате кучет..
30.89лв
Инвентарен номер: 340102-01
Подложка за хранилки и поилки на домашни любимци, която помага за хигиената във Вашия дом. Поставете купичките на Вашето куче или коте и запазете пода си чист. Изключително лесна за поддръжка, позволява вашето коте или малко куче да се наслади на храната без да изцапа наоколо.Размери: 51х33 см...
13.90лв
Инвентарен номер: 390101-02
Биберон XS за новородени, малки животни. Най-малкия възможен размер. В комплекта: биберон, шише и четка за миене...
8.19лв
Инвентарен номер: 390101-07
Биберон за новородени, малки животни, като е подходящо и за кучета и котки. Предлага се в два вида от по 50 мл: - Тънък и дълъг биберон - Дълъг стандартен биберон  ..
Започващ от 3.39лв
Инвентарен номер: 390101-20
Бутилка със силиконова лъжичка за захранване на малки кучета или котки с течна и кашообразна храна е полезен аксесоар в най-трудните първи седмици от съзряването. Вместимост 100 мл...
10.35лв
Инвентарен номер: 390155-05
Гумена капачка за консерви е удобно среднство да запазите вече отворена консарва с храна по-дълго. Не позволява храната да изсъхва и съответно да се развали. Пасва идеално на консерви с диаметър: Ф 6.5 см, Ф 7.6 см, Ф 8.5 см.Налична в няколко цвята.Удобен аксесоар, който се почиства лесно...
2.49лв
Инвентарен номер: 390164-12
Изкъпете Вашия домашен любимец лесно и бързо. Специалното приспособление има гумена гъба с бодли за лесно разпенване и нанасяне на шампоана по козината на животното. Добавете шампоан и малко вода в контейнера и затворете капака и разклатете малко. Нанесете равномерно шампоана по цялата козина на жив..
16.09лв
Инвентарен номер: 390164-41
Специализирана дреха, средство за бързо подсушаване на домашен любимец. Важно при много породи е бързото и лесно подсушаване на козината след къпане. Това предотвратява възможността за настинки на Вашето куче или коте.Дреха за  подсушаване на куче е проектирана с оксфордски плат с висока плътно..
Започващ от 18.90лв
Инвентарен номер: 390101-22
Удължен биберон за новородени малки животни...
1.20лв
Инвентарен номер: 390147-01
Масажор за домашни любимеци е полезен и приятен уред за масаж на скалпа на вашето куче или коте. Има общо 28 контактора, идеално прилягащи към скалпа на животното и следващи всички извивки. Дълбокият 3D масаж води до пълна релаксация и освобождаване на излишния стрес.Масажорът е има  4 силиконо..
57.90лв
Инвентарен номер: 390147-02
Масажор за домашни любимеци е полезен и приятен уред за масаж на скалпа на вашето куче или коте. Има общо 28 контактора, идеално прилягащи към скалпа на животното и следващи всички извивки. Дълбокият 3D масаж с опция за допълнителна вибрация води до пълна релаксация и освобождаване на излишния стрес..
67.90лв
Инвентарен номер: 390132-31
Удобен аксесоар за поставяне на използваната вече торбичка за изпражнения. Лесно закрепяне към повода...
3.60лв
Интерактивна близалка за кучета 15 см Интерактивна близалка за кучета 15 см
-26 %
Инвентарен номер: 390164-08
Интерактивна близалка за кучета с големина 15 см. Намазва се с пастет (пауч, консерва или фъстъчено масло) и се залепя върху гладка повърхност. Доставете удоволствие на вашия домашен любимец...
8.90лв 11.99лв
Инвентарен номер: 390164-082
Интерактивна близалка за кучета с големина 20х20 см. Може да намажете постелката с различни видове течни лакомства(пауч, консерва или фъстъчено масло) и да я залепите върху гладка повърхност. Здравите вендуци отдолу ще я фиксират на едно място и  домашния Ви любимец ще се забавлява дълго времо ..
6.29лв
Инвентарен номер: 390164-081
Интерактивна близалка за кучета с големина 20х15 см. Намазва се с пастет (пауч, консерва или фъстъчено масло) и се залепя върху гладка повърхност. Доставете удоволствие на вашия домашен любимец. Може да използвате за разсейване на вниманието на кучета, които не обичат да се решат...
6.49лв
Инвентарен номер: 390164-083
Интерактивна близалка за кучета с големина 17 см. Може да намажете постелката с различни видове течни лакомства(пауч, консерва или фъстъчено масло) и да я залепите върху гладка повърхност. Здравите вендуци отдолу ще я фиксират на едно място и  домашния Ви любимец ще се забавлява дълго времо обл..
4.69лв
Инвентарен номер: 390129-01
Калъф капсула за торбички за изпражнения. Съдържа една ролка с 15 броя торбички. Предлага се в няколко цвята. Удобна карабина за закачане на автоматичен повод или на колан. В момента имаме в наличност :- червено с черно- зелено и жълто- червено- зелено Моля, напишете като пояснение ако желаете оп..
3.99лв
Инвентарен номер: 390129
Пластмасов калъф за съхранение на торбички за изпражнения на кучета. Лек и удобен аксесоар да държите торбичките си по време на разходка. Карабина за лесно закачане на чанти или автоматични поводи. Предлага се в няколко цвята. В момента има налични червено, синьо и черно.За избор на цвят моля, напиш..
3.59лв
Инвентарен номер: 390129-021
Удобен и практичен начин за носене на торбичките за изпражнения за кучета. Компактния дизайн позволява да е лесна за носене при разходка. Дупка във формата на сърце. Карабина за лесно поставяне на автоматичен повод или на колан, раница или друго. Предлагат се няколко различни вида. Преди за..
4.90лв
Инвентарен номер: 390129-03
Калъф капсула за торбички за изпражнения. Съдържа една ролка с 15 броя торбички. Предлага се в няколко цвята. Удобна карабина за закачане на автоматичен повод или на колан. Размери  ‎9 x 9 x 4.5 см. В момента имаме в наличност :- черно- розово- червено- синьо Моля, напишете като пояснение ак..
3.99лв
Инвентарен номер: 390129-04
Калъф поничка за торбички  за изпражнения. Съдържа една ролка с 15 броя торбички. Предлага се в няколко цвята. Удобна карабина за закачане на автоматичен повод или на колан. Моля, напишете като пояснение ако желаете определен цвят преди завършване на поръчката.  ..
8.90лв
Инвентарен номер: 390128-97
Силиконов калъф във формата на кокалче за торбички за изпражнения. Съдържа една ролка с 15 броя торбички. Предлага се в няколко цвята. Удобна карабина за закачане на автоматичен повод или на колан. Моля, напишете като пояснение ако желаете определен цвят преди завършване на поръчката.  ..
5.20лв
Инвентарен номер: 390109-21
Капачета за нокти за куче е аксесоар, който предпазва домът Ви от надраскване от ноктите на Вашето куче. Малките капачета се поставят на ноктите црез залепване. Налични са размери за всички породи кучета. Изберете Вашят номер от снимката с размерите...
Започващ от 9.80лв
Инвентарен номер: 390109
Клещи за рязане на нокти на домашни любимци. Подходяща за кучета...
11.19лв
Инвентарен номер: 080194
Кокал за почистване на зъби CHEWBRUSH е нов продукт за поддържане на устната хигиена на домашния Ви любимец. Обичате кучето си, но не и вонящият му дъх. Зъболекарите за кучета са скъпи и обикновено прегледите се извършват на всеки 6 до 12 месеца. Почистването на зъбите му с кучешка четк..
21.69лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 390150-20
Подходящо за котки и малки кучета. Малка глава на четката за предни и задни зъби. Поддържа устната хигиена.Инструкции за употреба: Четкайте зъбите и венците с кръгообразни движения. Преди всяка употреба, изплакнете с малко вода. Използвайте паста за зъби BIOLINE, за да поддържате свежия дъх на Вашия..
9.62лв
Инвентарен номер: 390101-14
Комплект за кърмене на малки кучета и котки съдържа 3 накрайника за ползване според вида на животното. Шишето/бутилката/ е с вместимост 100 мл. В коплекта има и аксесоар за почистване. Предлага се в два цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в пол..
6.99лв
Инвентарен номер: 390101-13
Комплект за кърмене на малки кучета и котки съдържа 3 накрайника за ползване според вида на животното. Шишето/бутилката/ е с вместимост 80 мл. В коплекта има и аксесоар за почистване...
6.99лв
Инвентарен номер: 390101-12
Комплект за кърмене на малки кучета и котки съдържа 3 накрайника за ползване според вида на животното. Шишето/бутилката/ е с вместимост 57 мл. В коплекта има и аксесоар за почистване. ..
7.99лв
Инвентарен номер: 390101-15
Комплект за кърмене на малки кучета и котки съдържа 2 накрайника за ползване според вида на животното. Шишето/бутилката/ е с вместимост 150 мл. В коплекта има и аксесоари за почистване. Предлага се в два цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето ..
6.99лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 310172-02
Пастата за зъби предпазва от образуването на зъбен камък, поддържа хигиената в устата. В комплекта са включени 3 броя четки за зъби – голяма четка с 2 накрайника, четка за чувствителни зъби и четка за масаж на венците. Избягвайте контакт с очите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца, пр..
13.39лв
Инвентарен номер: 390155-56
Прозрачен контейнер за съхранение на суха гранулирана храна за домашни любимци. С капак и отвор отгоре за лесно дозиране на необходимото количество гранули за Вашето куче или коте.  НАЛИЧНО САМО С ЧЕРВЕН КАПАК!Начин за употреба:Отворете капака и напълнете контейнера с гранули и го затворете с п..
20.29лв
Инвентарен номер: 390155-55
Контейнер за съхранение на храна е с капак и отвор отгоре за лесно използване. Плътно затваряне чрез заключващ механизъм. Удобен аксесоар, който ще Ви помогне да съхраните гранулираната храна без миризма и неовлажнена.Вместимост 40 литра, подходящ за чували храна до 15 кг. Размери 40х31см ..
31.90лв
Инвентарен номер: 390155-51
Контейнер за съхранение на храна е с капак и отвор отгоре за лесно използване. Влючена мерителна чашка за лесно и прецизно дозиране на храната на Вашия домашен любимец. Плътно затваряне чрез заключващ механизъм. Размери 16х8 см и височина 29 см.Удобен аксесоар, който ще Ви помогне да съхраните грану..
7.90лв
Инвентарен номер: 390155-52
Контейнер за съхранение на храна е с капак и отвор отгоре за лесно използване. Плътно затваряне чрез заключващ механизъм. Предлага се в няколко размера според вместимостта:- 2300 мл, - размери 19х8 см и височина 21 см.- 4000 мл, - размери 22х10 см и височина 24 см.- 6000 мл, - размери 25х11 см и вис..
Започващ от 9.90лв
Инвентарен номер: 390108-01
Уред за подрязване на нокти. Подходяща за котки и дребни породи кучета. Висококачествено острие с ограничител, който не Ви позволява да отрежете нокътя на котаката или кучето си прекалено дълбоко и да засегнете чувствителната част.Ергономични извити дръжки за по-лесна и удобва работа...
10.29лв
Инвентарен номер: 390164-09
Изкъпете Вашия домашен любимец лесно и бързо, като му доставяте удоволствие с лек масаж. Специалното приспособление има гумени меки масажни крачета -  бодли за лесно измиване и проникване на дълбочина в козината. Душ слушалката за масаж може лесно да свържите със стандартин маркуч за баня. Възм..
28.90лв
Инвентарен номер: 390145-41
Хирургична яка за куче или коте, която е изработена от мека матеря и не позволява нараняване на животното. Предлага се в следните размери:XS - 16x6 смS - 20x7 смM - 22x8 смL - 24x9 см..
Започващ от 8.90лв
Показва 1 до 40 от 96 (3 страници)