Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Метални купички за куче

Металните купи за храна обикновено са доста по-издръжливи от пластмасовите и керамичните модели. Те се предлага в различни форми и размери, за да може всеки да ги съобрази със своите предпочитания и с потребностите на своя домашен любимец. Обикновено те са по-скъпи от пластмасовите и не пропускат вредни химикали във водата и храната, като така няма как да навредят на здравето на вашето куче. Друга особеност на металните купи е, че тяхната твърда повърхност не се драска лесно, поради което няма опасност от застоялата храна да се развият бактерии.

Видове метални купи за храна за куче

Металните купи се изработват от различни видове метал, Най-често това са неръждаема стомана, алуминий, хромирана стомана, алпака и други.

Алуминият и неръждаемата стомана са най-висококачествените, а изработените от тях купи са здрави и не ръждясват, което означава, че могат да се използват за по-дълъг период от време.

 Останалите видове метал, като хромирана стомана, започват да ръждясват, след износване на покритието. Това създава особено голяма опасност за здравето на домашните любимци, ето защо този вид метални купи не са препоръчителни.

Металните купи се различават и по своя размер и форма. Те могат да бъдат дълбоки, плитки, неразливащи се, противоплъзгащи се, повдигнати на поставка, комбинирани и други.

Комбинираните метални купи за храна и вода обикновено са поставени върху устойчива дървена, метална или пластмасова основа и създават голямо удобство, що се отнася до чистотата и устойчивостта. Освен това те са много практични и пасват добре на всеки интериор.

Какви са предимствата на металните купи за храна на домашни любимци

Когато създавате място за хранене на своя домашен любимец е добре да изберете стандартен набор от аксесоари, които да са практични, удобни и да са съобразени с неговата порода и размери. Металните купи напълно отговарят на повечето критерии, от които се ръководи клиентът при избора на подобни продукти. а именно:

Практичност

Металът е материал, която е изключително издръжлив и не подлежи на пукнатини, драскотини или деформации. Той много добре запазва своите външен вид и форма в продължение на много години. Благодарение на сравнително голямото си тегло и специалния дизайн, металните купи за храна за животни са устойчиви и трудно могат да се обърнат и разсипят.

Безопасност

Металните купи за храна за животни не отделят токсини и други вредни вещества дори при продължителна употреба. Освен това те не натрупват статично напрежение, което ги прави подходящи за късококосместите и дългокосмести домашни любимци.

Хигиена

Хигиената е едно от най-важните неща, при отглеждането на домашни любимци. Металните купи са много подходящи за това, защото гладката им вътрешна повърхност не позволява развитието на бактерии. Освен това те се почистват лесно, като могат само да се изплакнат, без да е необходимо използването на домакински препарати за миене. Металните купи от неръждаема стомана могат да се мият и в съдомиялна машина.

Не задържат миризма

Металът е без мирис и не влияе на вкуса на храната или водата. Освен това той не задържа миризми, което е особено важно качество, имайки се предвид, че животните усещат и са чувствителни и към химическите аромати. В този случай дори най-вкусната храна може да се окаже неапетитна храна за него.

Универсален дизайн

Металните купи за храна за домашни любимци обикновено са в класически хромиран цвят и изчистен дизайн, който се вписва в почти всеки кухненски интериор. Можете да изберете разбира се и модел с ярък и необичаен дизайн или такъв с елегантен релеф или шарка.

Възможност за контролиране качеството на водата

Сред неочевидните предимства на металните купи е възможността за контролиране качеството на водата, която пие вашият домашен любимец. Ако върху вътрешната повърхност на купата се появи бяло покритие, водата вероятно е твърда и съдържа калиеви и магнезиеви соли, а това може да навреди на здравето на животното. За да избегнете подобен проблем, трябва да се използва по-мека, филтрирана вода.

Намерете най-здравия и устойчив метален съд за вашето куче тук. Различни размери и цветове.

Инвентарен номер: 340191-51
Двойна хранилка с метални купички и пластмасова поставка е подходяща за котки и дребни кучета. Лесно почистване и удобно допълване. Предлага се в няколко цвята и следните размери:  - 2 х 150 мл. - 2 х 350 мл. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето &..
Започващ от 7.89лв
Инвентарен номер: 340191-55
Двойна хранилка с метални купички и пластмасова поставка е подходяща за котки и дребни кучета.  Вместимост от 150 мл и за двете купички. Лесно почистване и удобно допълване. Предлага се в няколко цвята :- розово- синьо- резедаво..
Започващ от 8.35лв
Инвентарен номер: 340191-56
Двойна хранилка с метални купички и пластмасова поставка в формата на коте е подходяща за котки и дребни кучета. Лесно почистване и удобно допълване. Предлага се в няколко цвята и е с вместимост 150 мл + 300 мл. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментар..
8.90лв
Инвентарен номер: 340191-57
Двойна хранилка с метални купички и пластмасова поставка във формата на Мече е подходяща за котки и дребни кучета. Лесно почистване и удобно допълване. Предлага се в няколко цвята и следните размери:  - 2 х 200 мл. - 2 х 350 мл. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на ..
Започващ от 8.90лв
Инвентарен номер: 340185-04
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с противо-разливна приставка. Метална хранилка с вместимост 400 мл, съчетани в стилна форма. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят..
25.19лв
Инвентарен номер: 340185-02
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с метална хранилка с вместимост 700 мл, съчетани в стилна форма. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завърш..
26.00лв
Инвентарен номер: 340185-01
Диспенсър за вода с вместимост 500 мл. с метална хранилка 400 мл съчетани в формата на СЪРЦЕ. Полезен аксесоар за кечето или котката Ви. Винаги прясна вода и място за храна на едно място.  Предлага се в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на по..
26.02лв
Инвентарен номер: 340251-11
Хранилка подходяща за средна порода кучета. Хранилката е дълбока, което не позволява храната да се разсипва. Гумен противоплъзгащ ринг не позволява приплъзване и съответно разсипване на съдържанието на хранилката при хранене на по-енергични и нетърпеливи животни. Предлага се в следните размери на вм..
Започващ от 9.59лв
Инвентарен номер: 340333-06
Двойна хранилка с метална висока поставка за едри породи кучета. Лесен и удобен начин за хранене на Вашия домашен любимец. Предлагат се в няколко размера...
Започващ от 51.97лв
Инвентарен номер: 340330-01
Двойна хранилка с метална поставка. Лесен и удобен начин за хранене на Вашия домашен любимец. Предлагат се в няколко размера...
Започващ от 18.03лв
Инвентарен номер: 340250-01
Цветна хранилка с забавни апликации, подходяща за дребни и средни породи кучета или котки. Гумен противоплъзгащ ринг не позволява приплъзване и съответно разсипване на съдържанието на хранилката при хранене на по-енергични и нетърпеливи животни. Предлага се в няколко цвята и следните размери на вмес..
Започващ от 5.90лв
Инвентарен номер: 340257-14
Изчистен дизайн на тънка метална купичка за храна или вода. Конусовидна форма подходяща за вграждане в мебели или поръчкови аксесоари. Предлага се в няколко размера на вместимост: - 350 мл- 400 мл- 800 мл- 900 мл - 3800 мл..
Започващ от 4.69лв
Инвентарен номер: 340198-91
Метална купичка цвят инокс в специално форма подходяща за малки кучета или котики. Предлага се в следните размери:- вместимост 550 мл, диаметър 22 см- вместимост 900 мл, диаметър 26 см- вместимост 1200 мл, диаметър 30 см- вместимост 1500 мл, диаметър 34 см..
Започващ от 13.90лв
Инвентарен номер: 340257-11
Изчистен дизайн на метална купичка за храна или вода. Заоблено дъно. Предлага се в няколко размера на вместимост:- 100 мл - 350 мл..
Започващ от 2.59лв
Инвентарен номер: 340251-01
Хранилка подходяща за така наречените породи със по-къса и масивна муцуна - Молоси. Хранилката е скосона от единия край за по-лесен достъп до храната. Гумен противоплъзгащ ринг не позволява приплъзване и съответно разсипване на съдържанието на хранилката при хранене на по-енергични и нетърпеливи жив..
Започващ от 10.90лв
Инвентарен номер: 340233
Стандартна метална купичка за кучета и котки. Подподяща за храна и вода. С гумено противоплъзгащо покритие на дъното. Предлага се в следните размери:- 200 мл- 300 мл- 500 мл ..
Започващ от 7.90лв
Инвентарен номер: 340111-09
Повдигната хранилка изработена от пластмаса с метална купа с вместимост 350 мл.Благоприятства за по-доброто усвояване на храната от Вашия домашен любимец.Предлага се в няколко цвята, за избор на определен, моля напишете какъв желаете в полето "Коментар към поръчка"...
12.90лв
Инвентарен номер: 340252-01
Изчистен дизайн на метална купичка за храна или вода. Дълбока класическа купа с ринг за поставяне в клетка или заграждение за домашни любимци. Може да я ползвате за Вашето куче,котка, папагал или гризач. Изключително лесно почистване и стабилен захват за клетката. Предлага се в няколко размера на вм..
Започващ от 9.49лв
Инвентарен номер: 340201
Метална хранилка Супер Лукс се предлага в няколко цвята. Гумената основа спомага хранилката да не се пързаля при употреба. Налични са различни размери от 250 до 2800 мл. Подходящи за всички породи кучета и котки...
Започващ от 6.05лв
Инвентарен номер: 340257-34
Изчистен дизайн на плитка метална купичка за храна или вода. Предлага се в няколко размера на вместимост:- 500 мл - 900 мл- 1800 мл- 2800 мл..
Започващ от 6.89лв
Инвентарен номер: 340113-80
Комбинирана Хранилка за лакомо куче с вместимост 350 мл, с метална купичка за вода с вместимост 400 мл е удобно и практично решение за комбиниран кът за хранене на Вашето куче. Подходящо за дребни и средни породи кучета, които имат проблем с бързото приемане храната, което вредно за храносмилането и..
Започващ от 15.29лв
Инвентарен номер: 340113-81
Комбинирана Хранилка за лакомо куче с вместимост 350 мл, с метална купичка за вода с вместимост 150 мл е удобно и практично решение за комбиниран кът за хранене на Вашето куче. Подходящо за дребни порори кучета, които имат проблем с бързото приемане храната, което е вредно за храносмилането и стомах..
Започващ от 15.13лв
Инвентарен номер: 340231
Луксозна хранилка SHINE - купичка за хранене с метална правоъгълна периферия 200 мл. Подгодяща за дребни породи домашни любимц...
17.67лв
Инвентарен номер: 340192
Метална купичка цвят инокс с гумената основа спомагаща хранилката да не се пързаля при употреба. Широка гама от размери - от 250 до 3200 мл подходящи за всички породи и кучета и котки...
Започващ от 4.29лв
Инвентарен номер: 340221
Луксозна метална купа за храна и вода SHINE в разнообразни цветове. Гумената основа спомага хранилката да не се пързаля при употреба. Налични са различни размери от 200 до 750 мл. Подходящи за дребни и средни породи кучета и всички котки...
Започващ от 17.55лв
Инвентарен номер: 340211
Метална купа за храна и вода с луксозна цветна периферия. Гумената основа спомага хранилката да не се пързаля при употреба. Налични са различни размери от 250 до 2800 мл подходящи за всички породи кучета и котки...
Започващ от 5.63лв
Инвентарен номер: 340191-01
Метална купичка цвят инокс с пластмасова поставка. Лесно почистване и удобно допълване. Предлага се в няколко размера:  - 150 мл. - 300 мл. - 800 мл...
Започващ от 5.59лв
Инвентарен номер: 340199-21
Метални съдове за храна или вода с дървена поставка са удобно средство за хранене на Вашето куче или коте. Повдигнати за по-добра ергономичност и по-добро възприемане на храната. Иноксово покритие за лесна подръжка. Предлагат се с вместимост 2х350мл...
50.90лв
Инвентарен номер: 340113-83
Хранилка и поилка в едно. Лесно почистване и  удобно поставяне на храна и вода. Подходящо за дребни и средни породи кучета и котки. Вместимост на купичките е 400 мл. Налична в няколко цвята. За избор на цвят, моля напишете преди завършване на поръчката в полето "Коментари към поръчката"..
16.79лв
Инвентарен номер: 340199-11
Метални съдове за храна или вода с дървена поставка са удно средсво за хранене на Вашето куче или коте. Иноксово покритие за лесна подръжка. Предлагат се в няколко размера с вместимост:- 2 х 150 мл. - 2 х 200 мл. - 2 х 350 мл...
Започващ от 27.90лв
Инвентарен номер: 340191-07
Хранилка с метална купичка и пластмасова основа с вместимост 300 мл. Иноксово покритие за лесна подръжка. Повдигната за ергономичност и по-добро приемане на храната от Вашия домашен любимец. Предлага се в няколко цвята. Преди завършване на поръчката може да напишете какъв цвят предпочитате в п..
8.90лв
Инвентарен номер: 340191-08
Хранилка с метална купичка и ефектна прозрачна основа изработена от висококачествен акрил.  Хранилката придава е много ефектна и седя ситилно на пода или поствака в дома Ви. Вместимост 250 мл., която е подходяща за дребни породи кучета и котки. Иноксово покритие за лесна подръжка...
6.69лв
Инвентарен номер: 340191-09
Хранилка с метална купичка и ефектна прозрачна основа изработена от висококачествен акрил.  Хранилката придава е много ефектна и седя ситилно на пода или поствака в дома Ви. Вместимост 250 мл., която е подходяща за дребни породи кучета и котки. Иноксово покритие за лесна подръжка...
6.69лв
Инвентарен номер: 340199-31
Керамични съдове за храна или вода с дървена поставка са удобно средство за хранене на Вашето куче или коте. Издръжливи керамични купи с нарисувани ноти на дъното. Лесни за подръжка. Вместимост 3х300мл...
40.90лв
Инвентарен номер: 340199-22
Метални съдове за храна или вода с дървена поставка са удобно средство за хранене на Вашето куче или коте. Иноксово покритие за лесна подръжка. Предлагат се с вместимост 3х350мл...
58.90лв
Инвентарен номер: 340191-05
Хранилка с метална купичка и пластмасова основа с вместимост 400 мл. Иноксово покритие за лесна подръжка. Гумени крачета на поставката предодвратяват пързалянето. Предлага се в няколко цвята. Предлагат се няколко различни вида. Преди завършване на поръчката може да напишете какъв вид предпо..
8.65лв
Инвентарен номер: 340191-06
Хранилка с метална купичка и пластмасова основа с вместимост 400 мл. Иноксово покритие за лесна подръжка. Гумени крачета на поставката предодвратяват пързалянето. Предлага се в няколко цвята. Предлагат се няколко различни вида. Преди завършване на поръчката може да напишете какъв вид предпо..
8.71лв
Инвентарен номер: 340191-04
Хранилка с метална купичка и пластмасова основа с вместимост 200 мл. Иноксово покритие за лесна подръжка. Гумени крачета на поставката предодвратяват пързалянето. Предлага се в няколко цвята...
6.84лв
Инвентарен номер: 340199-02
Метални съдове за храна или вода с метална поставка са удно средсво за хранене на Вашето куче. Иноксово покритие за лесна подръжка. Гумени крачета на поставката предодвратяват пързалянето. Налично и в иноксов цвят на стойката в зависимост от модела. Предлагат се в няколко размера с вместимост:- 2..
Започващ от 10.29лв
Показва 1 до 39 от 39 (1 страници)