Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Ароматизатори за котешка тоалетна

Всеки собственик на домашен любимец обича котката си, но това не означава, че обича миризмата ѝ! 

Понякога отпадъците могат да миришат между загребванията и това не винаги е приятно.  Добрата новина е, че Zpets предлага различни арометизатори за котешка тоалетна и филтри за тоалетна, от които се нуждаете, за да поддържате съдпето на вашата котка свежо.  Със специални формули, предназначени да се насочат към всяка специфична за котката миризма, можете да помогнете за премахването на миризмата на домашни любимци във вашия дом.

Има ли петно от домашен любимец в дома ви, от което не можете да се отървете?  Zpets предлага и средства за отстраняване на петна и миризми за други миризми в къщата.  Използвайте почистващи препарати, предназначени специално за справяне и проникване в дълбоки петна, които са безопасни за тъкани, килими и мебели.  Тези почистващи препарати заедно с дезодорантите за котешка тоалетна работят, за да предотвратят миризмите на домашни любимци и домът ви да мирише по най-добрия начин.

 Искате допълнителна защита от миризмите на отпадъци?  Ние също така предлагаме филтри заедно с нашите дезодоранти за котешка тоалетна, които са специално проектирани да помогнат за премахване на миризмите на домашни любимци от тоалетната на вашата котка.  Не само това, но предлагаме подложки, кърпички и системи за изхвърляне на отпадъци, които също помагат да запазите дома си без неприятна миризма.

 В Zpets разполагаме с всичко необходимо, за да поддържате тоалетната на вашата котка миришеща страхотно.  Нуждаете се от тоалетна или от ново съдче?  Имаме и такива.  Пазарувайте от богатия избор на котешки консумативи при нас като тоалетна, кутии за тоалетна, подложки за кутии, котешки играчки, котешка храна, лакомства и др.

Инвентарен номер: 050110-01
Натурален продукт,който ароматизира котешката тоалетна като й придава свеж аромат.Продуктът се активира след уриниране или дефекиране.Активните съставки на Fresh Cat неутрализират неприятните миризми и освежават тоалтния пясък.При редовна употреба спомага за удължаване на срока за ползване на тоалет..
Започващ от 2.50лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 050111
Премахва миризмата от котешката урина и унищожава миризмата в източника чрез химическо взаимодействие с него. Без аромат. Неутрализира неприятнате миризми. Освежава въздуха  в помещението. Удължава времето за използване на котешката тоалетна.Инструкции за употреба: Поръсете 25 гр. (около 3 равн..
10.70лв
Марка: Bioline Инвентарен номер: 310185-02
Идеалният спрей за домашния Ви любимец и за заобикалящата го среда. Благодарение на активните му съставки, спреят неутрализира всички неприятни миризми. Подходящ за котешки тоалетни, за клетки, за легла и за спрей върху самите домашни любимци - кучета, котки, морски свинчета, мишки и плъхчета.ВНИМАН..
13.39лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)