Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Машинки за подстригване на куче

Специализирани машинки за подстригване на куче и тримери за кучешки косми

Електрическите машинки за подсригване на домашни любимци са по-различни от тези направени за хора. Самите режещи зъби са по-широ поставени от тези за човешко подстригване. Също така козината при кучетата е много по-гъста, а при някои породи и доста по-твърда. Това налага и машинките за подстригване на кучета да са направени специално за тези нужди. Повечето съвременни електрически машинки за домашни любимци са с презареждащи батерии, което ги прави изглючително тихи и безшумни, за да не стресират допълнително животните. Също така режещите ножчета на машинката са направени от Титан и Керамика. Това намалява температурата при триене на двата елемента, което спомага за много трудното износване. Това бе основния проблем при стандартните метални ножчета при стандартните машинки за подстригване на животни. Честа нужда от заточване или смяна на цялата глава на машинката беше голям недостатък особено при продължителна работа.

Каква е разликата между машинка за подстригване на куче и нормална машинка?

Машинките за подстригване на кучета и обикновените машинки за подстригване, въпреки че могат да изглеждат сходно, са разработени с различни спецификации, за да отговорят на различните нужди на животни и хора. Ето няколко ключови разлики:

Остриета и мотори: Машинките за кучета са снабдени с по-мощни мотори, които са предназначени да преминават през по-грубата и по-гъста козина без да дърпат или предизвикват дискомфорт на животното. Обикновените машинки за подстригване често са с по-слаби мотори, които могат да бъдат неефективни при гъста и вълнообразна козина.

Устойчивост на топлина и шум: Машинките за подстригване на кучета са проектирани така, че да произвеждат по-малко шум и вибрации, за да не стресират животните по време на подстригването. Те също така остават по-студени по време на употреба, което е важно, тъй като кожата на кучетата е по-чувствителна от човешката кожа.

Аксесоари и регулиране: Машинките за кучета често идват с разнообразие от приставки и настройки на дължината, които помагат за точно подстригване на козината в зависимост от породата и стила, които се изискват. Машинките за хора обикновено имат по-ограничен набор от опции, тъй като човешката коса е по-еднородна.

Може да изберете различи модели машинки за подстригване, за кучета с много пухкава козина, такива, които се нуждаят от подстригване или такива, които просто имат нещо залепено в козината си.  Не забравяйте винаги да говорите с вашия ветеринар или да използвате професионална услуга за подстригване, преди да подстрижете кучето си.  Можете да намерите най-добрата селекция от тримери и машинки за подстригване на кучешка козина при нас - Zpets.bg

Машинки за подстригване на куче
Инвентарен номер: 100155-02
Електрическа машинка за подстригване на домашни любимци е професионален уред за подръжка на козината на Вашето куче, коте или гризач.  Със зареждаща се батерия , USB кабел за зареждане, четка за почистване, 4 размера приставки за подстригване (3, 6, 9, 12 мм) Острие от титан и керами..
83.90лв
Инвентарен номер: 100155-05
Ел. машинка за подсригване на животни модел Profesional Pet Cliper  RFCD-6100 е със зареждаща се батерия + 1 резервна батерия в комплекта. 4 различни приставки с 5 нива на регулация на височината на подстригването. Възможност за работа с кабел или безжично. Остриетата са от титан и кер..
103.99лв
Инвентарен номер: 100155-03
Ел. машинка CP-6300A за подсригване на животни с 3 метални приставки за височината на подстригването.Безжична работа с батерия, която може да заредите с влючения в комплекта USB кабел...
103.99лв
Инвентарен номер: 100155-11
Електрически Машинка за подстригване BZ 807 полезен уред за оформяне и подстригване на козината на Вашия домашен любимец. Няколко гребена за различна дължина на подстригване...
48.29лв
Инвентарен номер: 100155-19
Електрически Машинка за подстригване HANDSOME е полезен уред за оформяне и подстригване на козината на Вашия домашен любимец. Няколко гребена за различна дължина на подстригване. Движещо се ножче с керамично острие, което ги прави много трудно захабяеми и прецизно работещи дълго време. Ергон..
103.27лв
Инвентарен номер: 100155-17
Електрически Тример за подстригване HANDSOME е полезен уред за оформяне на трудно достъпните части на кучето като уши, лапи и други. Движещо се ножче с керамично острие, което ги прави много трудно захабяеми и прецизно работещи дълго време. Ергономичен дизайн за лесна и бърза работа...
103.29лв
Инвентарен номер: 100155-07
Електрическа машинка AC-2015 за подстригване на домашни любимци е професионален уред за подръжка на козината на Вашето куче, коте или гризач. Със зареждаща се батерия + 1 резервна батерия, 4 приставки/3,6,9,12 мм/, с 5 нива на регулация на височината на подстригването чрез ринг на самата машинка ..
116.19лв
Инвентарен номер: 100155-06
Резервни ножчета за ел. машинка за подстригване  на домашни любимци RFCD-6100. Керамично и титаниево острие...
26.19лв
Инвентарен номер: 100155-04
Резервни ножчета за ел. машинка за подстригване  на домашни любимци CP-6300A. Керамично и титаниево острие...
26.19лв
Инвентарен номер: 100155-16
Резервни ножчета за ел. машинка за подстригване  на домашни любимци с USB  FY8001. Керамично и титаниево острие...
26.14лв
Инвентарен номер: 100155-18
Резервна ножче за ел. Тример за подстригване HANDSOME. Керамична глава за по-трудно затъпяване...
26.19лв
Инвентарен номер: 100155-08
Резервни ножчета за ел. машинка за подстригване  AC-2015 са изработени от керамита и титан за по-голяма издръжливост...
28.80лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)