Меню
Кошница

Допълнително звено за строг нашийник

Допълнително звено за строг нашийник
Допълнително звено за строг нашийник
econtspeedy
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка
  • Наличност: В наличност
  • Инвентарен номер: 170118
  • Тегло: 0.10kg
Започващ от 0.99лв

Опции

КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият размер аксесоар за Вашето куче, трябва да знаем вратната му обиколка. Моля измерете А – обиколка на врата.

В описанието на нашите артикули най-често е посочена ширината на нашийника, както и  минималната и максималната му дължина (пример: 1.5/28-35 см, което означава, че ширината на нашийника е 1,5 см и е подходящ за кучета с вратна обиколка между 28 и 35 см). Изключение правят металните нашийници, при които първият размер е в милиметри и показва дебелината на метала, от който са изработени (пример: 3мм/50 см). Посочената дължина е максимална.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.

Мнения

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Метално звено за строг нашииник, позволява свободно да направите исканата от вас дължина на стандартните верижни нашийници. С едно звено увеличава размера с 4-5 см. Лесно се добавят или премахват необходимите бройки звена. Налични са няколко размера според дебелината на метала.

Подобни продукти, които клиентите ни търсят

Строг нашийник направен от висококачествен хромиран метал, който не позволява ръждясване и бързо износване. Идеален за средни и едри породи кучета с е..
Започващ от 9.50лв
Строг верижен нашийник за куче се предлага с 4.0 мм дебелина на метала и размери според дължината на нашийника: - 50 см  - 55 см ..
Започващ от 17.39лв