Меню
Кошница

Покривало за багажник 120х150 см

Покривало за багажник 120х150 см
Покривало за багажник 120х150 см
Покривало за багажник 120х150 см
Покривало за багажник 120х150 см
Покривало за багажник 120х150 см
econtspeedy
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка
  • Наличност: В наличност
  • Инвентарен номер: 390168-51
  • Тегло: 1.10kg
34.90лв

КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на транспортните чанти са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част. А - дължина, В - ширина, С - височина (пример 50х30х30 см - дължина х ширина х височина). При меките чанти, размерите могат леко да варират, което ги прави изглючително удобни за пътуване със самолет.

Съвет: Моля при избора на размер на транспортна чанта, имайте предвид удобството на домашния любимец - то трябва да има възможността да се завърта и да ляга удобно.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.

Мнения

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъждовните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. Предназначено за багадника на комби автомобили или джипове. Заема цялата задна част на багажника, като и по дълга част предпазваща бронята на автомобила при качване на кучето ВИ.

Предотвратява попадането на косми, кал и нечистотии по тапицерията на колата Ви. Стандартен размер от 120х150 см пасващ на всички модели коли. 

Висококачествена водонепромокаема промазка, която се почиства лесно и бързо. Регулируеми колани за оптимално поставяне на облегалките за глава на Вашия автомобил. Може да се постави и без закачане на придните седалки, като така ще покрие и пода на колата Ви.