Меню
Кошница

Royal Canin

Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041245-06
  British Shorthair  -Привлекателността на гъстата козина. Подсилва мускулния тонус и здравето на ставите Помага за поддръжка на мускулна маса и защита на ставите, благодарение на оптималните нива протеини (34%), високо ниво Л-карнитин, хондроитин, глюкозамин и омега 3 мастни кисел..
Започващ от 22.89лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031251
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за кучета в зряла и напреднала възраст порода Чихуахуа, над 8 месечна възраст. Изключителен вкус Стимулира апетита и на най-капризните кучета, благодарение на специално подбраните съставки и аромати и адаптирани форма и размер на гранулите. Намалява..
Започващ от 12.35лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031249
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Чихуахуа до 8 месечна възраст. ВИСОКА УВКОСЕНОСТ - CHIHUAHUA JUNIOR задоволява апетита на кучето Чихуахуа, благодарение на комбинацията от три фактора: адаптирани форма и размер на гранулата, специални формули и подбрани вкусо..
Започващ от 12.50лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041219
Пълноценна и балансирана храна за котки Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation. Предназначена за много капризни котки в зряла възраст над 1 година.УСЕЩАНЕ НА ВКУСАДве синергични гранули, всяка с различна формула и форма, за да насърчат предпочитанията.    Спомага за КРАСИВА КОЗИНА и ба..
Започващ от 20.25лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041260-06
Royal Canin Fibre Response 31   ХРАНОСМИЛАТЕЛНА БЕЗОПАСНОСТ Комбинация на високо усвояеми протеини (L.I.P.** протеини), пребиотици (фрукто-олигозахариди и мано-олигозахариди), каша от цикория, ориз и рибено масло осигуряваща максимална храносмилателна безопасност.   ЛЕС..
31.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041208
Fit 32 е пълноценна и балансирана храна за котки в зряла възраст над 1 година Умерена активност, достъп до външната среда Хранително балансирана диета FIT 32 е пълноценна и балансирана храна, която съдържа необходимите хранителни вещества, които задоволяват перфектно нуждите на котката в зрял..
Започващ от 19.35лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041270-05
GASTRO-INTESTINAL e пълноценна диетична храна за котки, предназначена за лечение на остри чревни разстройства, свързани с недоброто усвояване на хранителните вещества, а също така за подобряване на възстановяването след боледуване. Изключително лесно смилаеми съставки. Повишено ниво на електролитите..
26.20лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041234
Влошаване на качеството на козината понякога означава хранителна недостатъчност. Козината е “огледало” на здравето на котките.  Всяко нарушаване на блясъка, гъстотата и цвета на козината сигнализира за проблем.  Недостигът на незаменими мастни киселини (омега 6&3) води ..
Започващ от 23.75лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041237
 Hairball Care 34 2/3 от падналата козина се поглъща от котките по време на почистването Котката посвещава около  30% от времето си ближейки козината си. Грубият й език играе ролята на четка, която хваща мъртвите косми и различните частици прилепнали към козината й. Погълнатите косми ..
Започващ от 23.75лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041211
  Храна за котки, живеещи в затворени помещения и с ниска физическа активност, на възраст от 1 до 7 години. Намалява миризмата на фекалиите, благодарение на голямото съдържание на високоусвояеми протеини (L.I.P.*) Indoor27 значително намалява миризмата на фекалиите като намалява отделян..
Започващ от 19.70лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041205
Балансирана и пълноценна храна за котки.Специално за подрастващи котенца (до 12 месечна възраст)Храносмилателно здравеСпециалната комбинация от хранителни вещества подпомага за поддържане храносмилателното здраве на котенцето и допринася за доброто качество на изпражненията. Високо усвоимите протеин..
Започващ от 22.89лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041245-03
Kitten British Shorthair - Балансирана и пълноценна храна за котки. Специално за британски късокосмести котенца (до 12 месечна възраст) - За бременни или кърмещи котки. РАСТЕЖ НА МУСКУЛИТЕ И КОСТИТЕ Британската късокосместа котка се слави със здравите си кости и силни мускули. KITTEN BRIT..
Започващ от 26.20лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041238-02
  Храна, специално създадена за подрастващи Персийски котенца от 4 до 12 месеца. Ултра засилена храносмилателна безопасност Kitten Persian 32 използва ексклузивна формула с ултра усвояеми протеини, които ограничават количеството ферментируеми остатъци в червата, фрукто-олигозахариди и ..
Започващ от 26.20лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031222
По време на растежа се изгражда скелета на кученцето. То наддава със 130 г/ден, като до 5 месечна възраст е достигнало 50% от теглото на зряло куче. Заедно с това започва растежа на постоянните зъби, който приключва напълно на около 7 месечна възраст. Развитие на скелета и оформяне на мускулатурата ..
Започващ от 11.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031220-02
Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и порастване до два месеца.Start Complex: Храносмилателна безопасност - Естествени ..
Започващ от 12.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031217
 Пълноценна храна за кучета от средните породи (тегло от 11 до 25 кг ). Над 12 месечна възраст. ЕСТЕСТВЕНИ ЗАЩИТИ - Помага поддържането на естествените защити на кучето, благодарение на комплекс от антиоксиданти и мано-олиго-захариди. ВИСОКА УСВОЯЕМОСТ - Подпомага създаването на оптимал..
Започващ от 10.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031215
Пълноценна храна за кученца от средните породи (тегло в зряла възраст от 11 до 25 кг) - До 12 месечна възраст. Помага за изграждане на силна имунна защита благодарение на патентован комплекс от антиоксиданти (витамини Е и С, таурин и лутеин) и мано-олигозахариди Осигурява хармоничен растеж. Посреща ..
Започващ от 11.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031214-01
Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и порастване до два месеца.Start Complex: Храносмилателна безопасност - Естествени ..
Започващ от 13.25лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031212
Храната за кучетата от дребните породи трябва да задоволява напълно високите им енергийни нужди, да подпомага поддържането на козината, непрестанно атакувана от замърсяването в града или неблагоприятни климатични условия. Значителни енергийни нужди. Поради малкия си размер миниатюрните кучета имат п..
Започващ от 13.60лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031202
Специална формула помагаща за изграждането на естествените защитни сили на кученцата от дребните породи. Патентован синергичен комплекс от антиоксиданти (витамини Е и С, таурин и лутеин) за усилване на имунната защита. Мано-олигозахариди за стимулиране образуването на антитела в чревната лигавица и ..
Започващ от 14.95лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031200-01
Храна за новородени мини породи кучета, подходяща също така и за майката.Вдъхновена от професионални изследвания, BIRTH PROGRAMME е уникално хранително решение, което отговаря на нуждите на кучката и кученцата й в първите пет етапа от жизнения цикъл: бременност, раждане, кърмене, отбиване и пораства..
Започващ от 16.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041202-01
Специално за майката и нейните малки котенца - новородени котенца (от 1 до 4 месечна възтраст) по време на отбиването - Бременни или кърмещи котки.Поддържане на естествените защитиМежду 4 и 12 седмица след раждането, имунитетът придобит от майката постепенно намалява. MOTHER & BABYCAT подпомага ..
Започващ от 30.65лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041232
2 от 3 котки са засегнати от проблеми със зъбите и венците Зъбната плака се минерализира, като абсорбира калция съдържащ се в слюнката и се превръща в зъбен камък. С течение на времето бактериите от които е формиран той, предизвикват възпаление на венците, лош дъх и дори разклащане на зъбите. &n..
Започващ от 23.75лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041216-01
   Outdoor 30 - Храна за активни и излизащи и навън котки в зряла възраст от 1 до 7 години. Осигурява оптимален енергиен прием, укрепва естествените защитни сили и подпомага здарвето на ставите при котки, които четво излизат навън, имат по-висока физическа активност и са изложени на п..
Започващ от 19.70лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041243
  Храна, специално създадена за Персийски котки над 1 година. Поддържа красотата на дългата козина Разкрива красотата на дългата, плътна козина на Персийката, благодарение на комплекса Beauty Shine Complex, който помага да се ограничи кожното раздразнение, да се подсили ролята на &ldquo..
Започващ от 22.89лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031241-08
Royal Canin Pomeranian Adult е подходяща за ежедневно хранене, тъй като съставът на тази суха храна е специално съобразен със специфичните потребности на породата.Суха храна за померани в зряла възраст над 12 месецаСпециална рецепта: оптимално съобразена със специфичните потребности на породата..
Започващ от 12.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031241
Пълноценна храна за куче, специално създадена за Мопсове в зряла и напреднала възраст - Над 10 месечна възраст.ЗДРАВА КОЖА- Помага за поддържане "бариерната" роля на кожата (специален комплекс) и поддържане здравето на кожата (EPA & DHA).МУСКУЛЕН ТОНУС - Помага за поддържането на мускулния тонус..
31.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041270-10
RENAL FELINE е пълноценна диетична храна за котки, формулирана в подкрепа на бъбречната функция в случай на хронична или временна бъбречна недостатъчност, чрез ограниченото си ниво на фосфор и висококачествените протеини; за намаляване на формирането на оксалатни камъни, чрез ниското си ниво на кал..
Започващ от 13.80лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041222
    Sensible 33- Пълноценна и балансирана храна за зрели котки над 1 година. Храносмилателна чувствителност ОПТИМАЛНО ХРАНОСМИЛАНЕ Оптимално здравословно храносмилане Някои котки страдат от чувствителна храносмилателна система, което води до отделяне на фекалии с лоша к..
Започващ от 19.35лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041264-01
  Балансирана и пълноценна храна за котки. Специално за кастрирани котки (от 1 до 7 годишна възраст). КАЛОРИЕН КОНТРОЛ Контролиране на напълняването След кастрирането, енергийните нужди на котките намаляват. STERILISED 37 помага за ограничаване риска от натруване на наднормено тегло, б..
Започващ от 20.40лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041224
Royal Canin Urinary Care е основна храна за котки склонни да образуват струвитни и оксалатни камъни. Специалната формула е съобразена с диетичните нужди на котките и помага за регулирането на минералните вещества и намалява pН-стойностите в уринарния тракт. Така той става по-устойчив към гореспомена..
Започващ от 23.90лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041254
URINARY S/O е пълноценна диетична храна за котки. Подкиселяващото действие върху урината и ниското съдържание на магнезий я правят подходяща за разтваряне на камъни от струвит и намаляване на рецидивиращото им образуване. Формулата на храната е подходяща и за справяне със заболяванията на долния ури..
Започващ от 24.00лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 041270-20
Пълноценна диетична храна за котки. Показания:      Възпаление на черния дроб и жлъчните пътища.      Холестаза.      Бабезиоза.      Чернодробна енцефалопатия.      Чернодробна недостатъчно..
64.70лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031213-14
Храна за възрастни кучета от супер мини породи.Захапката на малките породи кучета е с много гъсто разположени зъби. Между тях могат да се наслоят бактерии или остатъци от суха храна, които предизвикват появата на зъбен камък. Малките породи се нуждаят и от балансирана храна, която щади храносмилател..
Започващ от 10.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031213-10
При раждането, кученцата от миниатюрните породи тежат само няколко стотин грама… но растежът през първите им 3 месеца е интензивен. Следва втори етап на по-бавен растеж, който приключва около 10-ия месец. През тези първи месеци от живота, добре балансираното и адаптирано хранене е от съществена важн..
Започващ от 12.30лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031238
Пълноценна храна специално за зрели и възрастни кучета от породата Йоркширски Териер над 10 месечна възраст. Красива козина, Комбинираното действие на поречевото масло и биотина подсилват блясъка и мекотата на козината. Патентования комплекс “интензивен цвят” подсилва цвета на козината. Помага за из..
Започващ от 12.00лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 031236
Пълноценна храна за кучета, специално създадена за подрастващи кученца Йоркширски териер до 10 месечна възраст. За интензивен растеж, Задоволява нуждите на късия и интензивен растеж, чрез високо съдържание на мазнини и оптимално съдържание на протеини. Допринася правилната минерализация на костите, ..
Започващ от 12.30лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 011211
Royal Canin Chihuahua Wet Pouch Adult е пауч за кучета специално за порода Чихуахуа над 8 месеца...
3.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 011213
Royal Canin Yorkshire Terrier Wet Pouches Adult Dog Food - пауч за кучета специално за порода Йоркширски териер...
3.10лв
Марка: Royal Canin Инвентарен номер: 021207-10
Пауч подходящ за Британска късокосместа котка...
2.99лв
Показва 1 до 40 от 75 (2 страници)