Меню
Кошница

Select

Марка: Select Инвентарен номер: 030129-07
Храна за домашни любимци без ГЛУТЕН с прясна сьомга, за възрастни кучета от всички породи.Ако подозирате, че вашето куче има хранителна непоносимост или някакъв друг вид храносмилателна чувствителност, или друг вид кожен проблем, опитайте продукта Picart Select Grain Free Salmon  за възрастни к..
Започващ от 10.70лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030107
Пълноценна храна с пиле и ориз за големи породи кучета над 24 месеца.Възрастните кучета от едри породи се смятат такива след 2-годишна възраст и тежащи над 25 кг.SELECT Adult Maxi е създадена от нашите диетолози и ветеринари по средиземноморската рецепта. Високото му съдържание на първокачествено пи..
Започващ от 8.80лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030101
Пълноценна храна с пиле и ориз за средно големи кучета над 12 месеца.Средно големите породи са тези, които в зряла възраст, от 12 месеца нататък, тежат между 11 и 25 кг.Picart Select ADULT MEDIUM с пиле и ориз е предназначен да задоволи нуждите на вашето куче и да поддържа оптимално физическо и здра..
Започващ от 8.40лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108-08
Пълноценна храна с агнешко и ориз за дребни породи възрастни кучета над 11 месеца.Мини кучетата имат висок енергиен прием и сравнително малък стомах, така че се нуждаят от храна с висока хранителна стойност, с витамини и минерали, които им помагат да поддържат добро здраве на зъбите, сърцето, ставит..
Започващ от 12.49лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108-12
Picart Select MINI LIGHT – кастрирани с пиле и ориз е висококачесвена храна за кучета от Супер Премиум Клас.Пълноценна храна с пиле и ориз за възрастни кучета от дребни породи с тенденция към наднормено тегло, от 11 месеца.Мини кучетата имат висока консумация на енергия и сравнително ..
Започващ от 11.10лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108-10
Пълноценна храна със сьомга и ориз за възрастни кучета от малки породи (над 11 месеца)Кучетата от дребни породи имат висока консумация на енергия и относително малък стомах, така че се нуждаят от храна с висока хранителна стойност, с витамини и минерали, които спомагат за поддържането на здравето на..
Започващ от 12.49лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030108
Пълноценна храна с пиле и ориз за възрастни кучета от малки породи (над 11 месеца).Малките кучета са много специални и имат уникални характеристики. Те имат изключително висок метаболизъм и трябва да приемат повече калории на килограм тегло от големите или средни кучета.Picart Select MINI ADULT с пи..
Започващ от 11.10лв
Марка: Select Инвентарен номер: 040102
SELECT CAT Kitten е храна от супер премиум клас. Пълноценна и балансирана храна за котенца до 12 месеца. Препоръчва се и за бременни или кърмещи майки.Котенца до една година се нуждаят от специална диета, която им помага да завършат процеса на растеж правилно, с по-високо съдържание на протеини..
Започващ от 16.80лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030118
Пълноценна храна с пиле и ориз за кастрирани кучета или кучета с наднормено тегло от средни/над 12 месеца/ и големи/над 24 месеца/ породи.Възрастните кучета, които са склонни да наддават, се нуждаят от диета, която им осигурява по-нисък калориен прием, който им помага да останат на целевото си тегло..
Започващ от 9.00лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030104
Пълноценна храна с пиле и ориз за средно големи кученца (до 12 месеца).Средно големите породи са тези, които в зряла възраст могат да тежат около 25 кг и достигат зрялост на възраст около 1 година.Picart Select PUPPY MEDIUM с пиле и ориз е предназначен да задоволи нуждите на вашето куче и да поддърж..
Започващ от 9.30лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030114
Пълноценна храна с агнешко и ориз за средно големи кучета (над 12 месеца) и големи кучета  (над 24 месеца).Кучетата страдащи от хранителни алергии се нуждаят от диета, богата на протеини, различна от най-често използваната кучешка храна от пилешкото месо. По този начин се лекуват и повлияват въ..
Започващ от 9.90лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030116
Пълноценна храна със сьомга и ориз за средно големи кучета (над 12 месеца) и големи кучета (над 24 месеца).Кучетата, страдащи от хранителни алергии, се нуждаят от диета, богата на протеини, различна от тази, осигурена от пилешкото, което е най-често срещаното месо в кучешките храни. Тази храна спома..
Започващ от 9.90лв
Марка: Select Инвентарен номер: 040104
Пълноценна и балансирана лесно смилаема храна за кастрирани котки от 12 месеца. Подходящо за котки с наднормено тегло. Внася разнообразие в диетата им.Възрастните стерилизирани котки се нуждаят от пълноценна и балансирана храна, която им помага да развиват ежедневната си дейност и се грижи..
Започващ от 12.00лв
Марка: Select Инвентарен номер: 040103
Пълноценна и балансирана храна за котки, без зърнено, за стерилни котки от 12 месеца. Препоръчва се при наднормено тегло, по-леко храносмилане и леки алергии.Стерилизираните котки се нуждаят от пълноценна и балансирана храна, която им помага да извършват ежедневните си дейности и се грижи за тяхното..
Започващ от 12.60лв
Марка: Select Инвентарен номер: 040108
Picart Select DIET Renal  за котки е пълноценна и балансирана храна, направена със съставки от естествен произход и добавени витамини и минерали, предназначена за подпомагане на бъбречната функция в случай на хронична бъбречна недостатъчност, за всички породи и във всеки жизнен етап. Той също т..
Започващ от 12.60лв
Марка: Select Инвентарен номер: 040107
Picart Select Diet Cat URINARY за котки е пълноценна и балансирана диетична храна, направена със съставки от естествен произход*, предназначена за хранително управление на неорганични фосфатни (струвитни) кристали и камъни, като допринася както за тяхното разтваряне, в случай че съществуват, по отно..
Започващ от 12.60лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030106-10
Пълноценна храна за кучета с пиле и ориз за кучета от едри породи на възраст до 24 месеца. Кучета от едри породи са тези, които в зряла възраст надвишават 25 кг тегло и достигат 45 кг и повече. Те достигат зрелост около около 24 месеца, достигайки максималната си височина около осемнадесет месеца..
Започващ от 9.30лв
Марка: Select Инвентарен номер: 030103-01
Пълноценна храна с пиле и ориз за кученца от дребни породи до 9-месечна възраст . ЦЕНАТА Е ЗА 1 КГ. Кучетата на мини породи са тези, които в зряла възраст могат да достигнат тегло до 10 кг. Процесът на растеж е по-бърз от този на други големи породи, достигайки зрялост ме..
Започващ от 10.99лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)