Меню
Кошница

SELECT Vet Diet

Ветеринарна серия храни за специализирани нужди при храненето на кучета. Лечебни, хипоалергични и други храни за кучета за подобряване на здравословното състояние на стомашночревния тракт, опорно-двигателния апарат, козината и кожата.


Марка: SELECT Vet Diet Инвентарен номер: 030125
Храносмилателните разстройства при кучета могат да имат много различен произход и различни клинични условия. SELECT Vet Diet Gastrointestinal/за по-добро храносмилане/ e специализирана ветеринарна храна за кучета с висока усвояемост. Разработен за животни с деликатн стомах или леки стомашно-чре..
Започващ от 9.70лв
Марка: SELECT Vet Diet Инвентарен номер: 030124
SELECT Vet Diet Hypoallergenic хипоалергична храна за кучета е ниско алергичен продукт, който е направен с няколко съставки малко използваи в хранителната индустрия за домашни любимци. Picart Select DIET Hypoallergenic храна за кучета е пълноценна и балансирана диетична храна, произведена от с..
Започващ от 12.20лв
Марка: SELECT Vet Diet Инвентарен номер: 030127
SELECT Vet Diet Joint and Mobility /за стави и по-добра подвижност/ е специално създадена, за да помогне на кучета, страдащи от ставни процеси, а също и за предотвратяване на ставни проблеми при кучета с висока активност.ГРИЖА ЗА СТАВИТЕ:Съдържа глюкозамин и хондроитин, които действат благоприятно н..
Започващ от 10.50лв
Марка: SELECT Vet Diet Инвентарен номер: 030126
SELECT Vet Diet /Skin and Coat /за по-добра кожа и козина/ е специално създадена за кучета с кожни проблеми, които се нуждаят от диета, която управлява едновременно най-често срещаните предизвикателства на кучешки дерматология.     ДЕРМАЛНИ ЗАЩИТА: Хипоалергенната диета на базата..
Започващ от 12.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)