Меню
Кошница

Snuffle Килимче за игра и обучение ЛЪВСКА ГЛАВА

Snuffle Килимче за игра и обучение ЛЪВСКА ГЛАВА
Snuffle Килимче за игра и обучение ЛЪВСКА ГЛАВА
econtspeedy
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка
  • Наличност: В наличност
  • Инвентарен номер: 080281-03
  • Тегло: 0.70kg
30.90лв

КУПЕТЕ С 1 КЛИК

Как да изберем подходящия размер

Посочените размери на леглата са външни (габаритни), измерени са в най-широката, най-дългата и най-високата им част ( пример 50х40х15 см - дължина х ширина х височина). При елепсовидните и кръгли легла е посочен: А - максимален диаметър и В - максимална височина (пример Ф50 см, h 12 см). Препоръка: При избора си на легло, моля имайте предвид, че в него трябва да има място за играчки, одеалца или друг аксесоар. При едрите породи са подходящи леглата тип постелка/килимче, тъй като те не ограничават използваното пространство.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.

Мнения

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Подложка тип килимче за обучение на домашни любимци - за кучета и котки. Килимче тип SNUFFLE с размери Ф 44 см и е във формата на Лъвска глава. Интерактивна игра за Вашия домашен любимец, може да се използва като игра на ровене, обогатяващ пъзел-игра за облекчаване на стреса и насърчаване на уменията за търсене на храна.

Интерактивен пъзел за обогатяване, който ще ангажира тялото и ума на Вашето куче, подложката за обучение ще насърчи естествените умения на Вашето куче да търси храна, лакомства или играчки в скритите джобове и цветните филцови гънки на килимчето.

Забавно и бавно хранене - Просто скрийте любимата гранулирана храна или лакомства на Вашето куче в постелката, за да ги намери. Това ще помогне за тренирането на обонянието му, като го насърчи наистина да търси храната си, както би направило в  естествения си хабитат. Също така ще забави скоростта, с която Вашето кученце яде, което е изглючително важно за здравето на стомашно-чревния тракт и по-доброто усвояване на храната.

Издръжлив и безопасен материал на постелката, изработена с мек полар и най-висококачествен полиестерен устойчив материал. Осигурете на Вашето куче удобно и приятно изживяване по всяко време.

Етикети: SNUFFLE MAT