Меню
Кошница

НАМОРДНИЦИ

       В категорията 'Намордници' ще намерите богат избор от качествени продукти. Намордниците са препоръчителен атрибут за разходката на големите породи кучета.

 


Категории:

Инвентарен номер: 240139-31
Удачен летен намордник, който не спарва и е изключително лек, тънък, но много здрав и издръжлив. Изработен от здрава полиестерна мрежа. Затворен изцяло, което предотвратява възможността кучето Ви да яде от земята или от непознати храни или други опасни предмети.Не пречи на дишането, душенето или пие..
Започващ от 8.90лв
Инвентарен номер: 241423
Намордник от естествена натурална телешка кожа. Предлагат се два размера. Без използване на отпадъчна кожа и изрезки. Мизaоо използва вносни карабинки и обков от висококачествена стомана с хром никелово покритие. Това гарантира безпроблемно и дълготрайно използване ( металните изделия само с никелов..
Започващ от 20.90лв
Инвентарен номер: 240113
Намордник от изкуствена кожа с метална декорация Череп. Качествена изработка и лесна за поставяне форма. Размери: дължина - 13 см, обиколка - 32 см.   За да сте сигурни, че този намордник ще стане на кучето Ви, моля измерете дължината на муцуната ме/мерена отгоре/ и обик..
Започващ от 15.90лв
Инвентарен номер: 240139-15
Удачен летен намордник, който не спарва и е изключително лек, тънък, но много здрав и издръжлив. Възможност за корекция на обиколката на муцуната.  Предлага се в синьо или розово. Моля преди завършване на поръчката напишете в секция "Коментари към поръчката" какъв цвят желаете. ..
Започващ от 7.74лв
Инвентарен номер: 240150
Двуцветен намордник от естествена висококачествена кожа. Механизъм за лесно коригиране и подвижни каишки под муцуната. Предлага се в 3 размера.За да сте сигурни кой размер и модел намордник би станал на кучето Ви, моля измерете дължината на муцуната ме/мерена отгоре/ и обиколката на муцуната в най-ш..
Започващ от 43.14лв
Инвентарен номер: 241426
Намордник за питбул от естествена натурална телешка кожа. Без използване на отпадъчна кожа и изрезки. Мизaоо използва вносни карабинки и обков от висококачествена стомана с хром никелово покритие. Това гарантира безпроблемно и дълготрайно използване ( металните изделия само с никелово покритие нямат..
27.95лв
Инвентарен номер: 240156
Кожен намордник с широка лента отпред предлаган в 3 размера.За да сте сигурни кой размер и модел намордник би станал на кучето Ви, моля измерете дължината на муцуната ме/мерена отгоре/ и обиколката на муцуната в най-широката част/близо до очите/. Напишете ги като забележка преди завършване на поръчк..
Започващ от 45.74лв
Инвентарен номер: 240141
Пластмасов намордник за куче с еко кожена каишка за поставяне.Предлага се в 7 различни размера и 2 цвята, подходящи за почти всички породи кучета.Размери:1 - дължина- 3,5 см , обиколка - 18 см.2 - дължина- 4,5 см , обиколка - 21,5 см.3 - дължина- 5 см , обиколка - 25 см.4 - дължина- 6 см , обиколка ..
Започващ от 4.99лв
Инвентарен номер: 240131
Черен намордни от плат предлаган в 6 размера обхващащи почти всички породи кучета.За да сте сигурни кой размер и модел намордник би станал на кучето Ви, моля измерете дължината на муцуната ме/мерена отгоре/ и обиколката на муцуната в най-широката част/близо до очите/. Напишете ги като забележка пред..
Започващ от 6.23лв
Инвентарен номер: 240139-10
Удачен летен намордник, който не спарва и е изключително лек, тънък, но много здрав и издръжлив. Възможност за корекция на обиколката на муцуната. Предлага се в следните размери:   0 - дълж. - 6.5 см., об. - 7.5-10 см. 1 - дълж. - 7 см., об. - 10-17 см.&nbs..
Започващ от 7.99лв
Инвентарен номер: 240147-01
Пластмасов намордник за куче с метални токи и изкуствена лента за по-здраво фиксиране. Предлагат се в няколко няколко различни размера подходящи за почти всички породи кучета.Размери:№1- дълж. - 6 см., об. - 23 см.  №2- дълж. - 7 см., об. - 28 см.  №3- дълж. - 8 см., об. - 33 см...
Започващ от 11.90лв
Инвентарен номер: 240147-11
Пластмасов намордник за куче с пластмасови токи и изкуствена лента за по-здраво фиксиране. Предлагат се в няколко няколко различни размера подходящи за почти всички породи кучета.Размери:№1- дълж. - 6 см., об. - 24 см.  №2- дълж. - 7 см., об. - 28 см.  №3- дълж. - 8 см., об. - 33..
Започващ от 9.39лв
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)

Как да изберем подходящия размер

За да определим кой е най-подходящият намордник за Вашето куче, трябва да знаем размерите на муцуната му. Моля измерете следните размери:

А - Дължина на муцуната (разстоянието от върха на носа до основата на очите), В - Обиколка на муцуната (измерена в най-широката й част, близко до очите). В случая големината на главата и вратната обиколка не са важни (тези размери се регулират от каишките). Дължината на намордника може да е малко по-голяма, за да може кучето да облизва носа си, но обиколката трябва да е точна, за да не го сваля. Запишете тези размери като коментар на поръчката Ви, когато попълвате данните си. Ние ще изберем най-подходящия размер за Вашето куче и при нужда ще се свържем с Вас, преди да Ви го изпратим.

Идея! За измерването на тези размери, можете да използвате шивашки метър или рулетка.