Меню
Кошница
Куриерските услуги са с преглед и тест и 15% отстъпка

Покривала за автомобил

За какво се използват покривалата за автомобил?

Покривала и кошове за автомобил са аксесоар, който ще запази колата Ви чиста и ще Ви спести време. Предлагаме различни видове покривала с непромокаема материя и опции за дупки на коланите, странични и средни ципове, колани за подсигуряване.

Искам колата ми да е чиста, но това куче!?

Четириногите най-добри приятели са сладки, пухкави и... космати.  Това означава, че понякога колите ни могат да се окажат покрити с нежелани кучешки косми.  Известно е също, че кучетата претърпяват злополуки, което за съжаление означава, че може да се появят миризми и петна от домашни любимци върху тапицериата на автомобила ви.  Защитете интериора на Вашата кола от кучешки косми и миризми на домашни любимци с покривала за седалките и.  В Zpets.bg предлагаме издръжливи, водонепромокаеми, стилни протектори за интериора на автомобила, покривала за превоз на кучета на задните седалки, единични постелки за домашни любимци за предна седалка и други. Чрез тях Вие лесно ще поддържате вашето превозно средство в безупречен вид.

Инвентарен номер: 390167-01
Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъжните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. Заема цялата задната седалка на автомобила Ви, без да покрива корите на вратите. Предотвратява попадането на косми, кал и нечистотии по тапицерията на колат..
64.90лв
Инвентарен номер: 390167
Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъжните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. С помоща на практичните си ципове може да се превърне от покривало в удобен кош предпазващ задната, предната седалка и странично вратите. Заема цялата задната се..
71.79лв
Инвентарен номер: 390168-08
Удобно приспособление да возите Вашия домашен любимец в автомобил. Висок 20 см борд предпазва кучето или котката при шофиране. Задна висока част не позволява зацапване на облегалката на предната седалка.Размери: 45x45x20 см . Висококачествена водонепромокаема промазка, която се почиства лесн..
60.90лв
Инвентарен номер: 390168-51
Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъждовните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. Предназначено за багадника на комби автомобили или джипове. Заема цялата задна част на багажника, като и по дълга част предпазваща бронята на автомобила при к..
34.90лв
Инвентарен номер: 390167-15
Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъждовните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. Заема цялата задната седалка на автомобила Ви, без да покрива корите на вратите, но има малък падащ борд за да не се цапа седалката при качване на кучето ВИ. ..
59.90лв
Инвентарен номер: 390166-05
Покривало за кола за задна седалка с размер 135х135 см. Налично в  черно, синьо и червено. Непромукаема материя отдолу не позволява намокряне или зацапване на седалките. ..
26.90лв
Инвентарен номер: 390166
Удобно приспособление да запазите колата си чиста през дъжните есенни и зимни дни. Покривалото е подходящо за средни и едри породи кучета. С помоща на практичните си ципове отстрани може да се превърне от покривало в удобен кош предпазващ задната, предната седалка и странично вратите. Заема цялата з..
64.90лв
Инвентарен номер: 390166-06
Покривало за кола за задна седалка с размер 130х135 см.Налично в цветен десен на черен фон. Непромукаема материя отдолу, не позволява намокряне или зацапване на седалките. ..
42.90лв
Инвентарен номер: 390168-06
Кош за транспортиране на домашни любимеци в автомобил на предна или задната седалка. Висококачествена промазка, която се почиства лесно. Голяма двустранна странична проветрива мрежеста страна, която позволява циркулацията на въздуха в топлите дни.  Удобни колани за привъзване в г..
Започващ от 56.90лв
Инвентарен номер: 390168-07
Кош за транспортиране на домашен любимец в автомобил. Подходящ за предна седалка за мини породи кучета или котки. Има горен джоб за аксесоари и мрежести части за по-добро проветрение през топлите месеци от годинита. Размери 46x30x27 см...
63.90лв
Инвентарен номер: 390168-04
Раница, тип Кош за транспортиране на домашни любимци в автомобил на предна или задната седалка. Подходящ и за велосипед или за носене на гръб като раница. Висококачествена промазка, която се почиства лесно. Голяма предена проветрива мрежеста страна, която позволява циркулацията на въздуха в топлите ..
Започващ от 79.90лв
Инвентарен номер: 390168-01
Покривало за кола за предна седалка с размери 110х50 см. Непромокаема матери и лесна за почистване. Налично само в Син цвят...
17.90лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)